5 Ay Süt Azalması

86 görüntüleme
G

Gizem A.

2 Temmuz 2025 08:39
Merhabalar, bebegimin 5.ayına 1 hafta kaldı. Bu zamana kadar sadece anne sütü ilerledik, kilo alımı çişli bez sayıları gayet normaldi. 2 haftadır doymuyor gibi, 2 memede toplam kalma süresi 5-6 dk oluyor. Dün yatırmadan doymadı gibi geldiği için emzirme sonrası önceden sağmış olduğum sütten verdim 70 cc direkt bitirdi. Sütüm mü azaldı, meme reddi mi oluyor bu? Sütü arttırmak için bu saatten sonra işe yarayan yöntem var mıdır?
Z

Zeynep H. Ö.

2 Temmuz 2025 08:46
Bebeğiniz emdikten sonra sağım yapabilirsiniz, sağım yapmak sütü arttırıyor ben çok faydasını görmüştüm
Z

Zeynep N. A.

2 Temmuz 2025 09:30
Power pumping yöntemini araştırabilirsiniz. Ben de doğumdan sonra ilk Regl olduğumda aynı durumu yaşadım. Power pumping ile sütüm çok arttı. Emzirmeyi lütfen kesmeyin. Atak haftasında da olabilir. Atak haftasında sürekli emmek istiyorlar.
Z

Zeynep N. A.

2 Temmuz 2025 09:32
Ayrıca bu saatten sonra diye bir şey yok bebek beş yaşında da olsa Bir damla bile sür gelse her türlü attırılabilir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir