5. Ay Huzursuzluk

85 görüntüleme
Ş

Şerife K.

2 Mart 2026 14:00
Bebeğim 5 buçuk aylık. Son 2 haftadır çılgınlar gibi ağlıyor kucak istiyor uyutmak istediğim zaman çıldırıyor... Bunu yaşayan var mı delirmek üzereyim. Her gün her gün ne yerde ne kucakta durmaması çok can sıkıcı olmaya başladı.
Ş

Şeyda A.

2 Mart 2026 14:46
Aynı durumu 3 haftadır yaşıyoruz 6 aylık olduk değişmedi ve 5 den sonra uyumuyo 12 ye kadar geçer gerileme dönemi dediler ama geçmedi
G

G. Ç.

2 Mart 2026 14:51
Biz de bugün 5 aylık olduk ve son birkaç haftadır bir yerine bir şey olmuş gibi çılgınca ağlıyor ve hiçbir şekilde susturamıyorum ayrıca gece uykularımızda çok parça parça oldu sürekli uyanıyoruz
P

Pelin B.

2 Mart 2026 16:39
Evet bizde yaşamıştık ayn şeyleri 5 ay biraz yorucu geçiyor ama ben kullandığım mamayı değiştikten sonra biraz normale dönmüştük onla mı alakalı yoksa atak dönememiz bitti bilemşyorum
Ş

Şerife K.

2 Mart 2026 16:42

Pelin Bektaş

Evet bizde yaşamıştık ayn şeyleri 5 ay biraz yorucu geçiyor ama ben kullandığım mamayı değiştikten sonra biraz normale dönmüştük onla mı alakalı yoksa atak dönememiz bitti bilemşyorum

Ne kadar sürmüştü
Ş

Şerife K.

2 Mart 2026 16:43

G. Ç.

Biz de bugün 5 aylık olduk ve son birkaç haftadır bir yerine bir şey olmuş gibi çılgınca ağlıyor ve hiçbir şekilde susturamıyorum ayrıca gece uykularımızda çok parça parça oldu sürekli uyanıyoruz

Aynenn ayneeen çok zor Allah yardımcımız olsun tez vakitte geçsin
Ş

Şerife K.

2 Mart 2026 16:44

Şeyda Arı

Aynı durumu 3 haftadır yaşıyoruz 6 aylık olduk değişmedi ve 5 den sonra uyumuyo 12 ye kadar geçer gerileme dönemi dediler ama geçmedi

İnşaallah geçer az kalmıştır inşaallah 26 hafta zirvesi diyorlar
Buşra E. Ç. .

Buşra E. Ç. ..

2 Mart 2026 17:09
Meme reddi yaşadınız mı bizde meme reddi ağlama uyku düzeninde bozulma başladı sürekli hareket ediyor 5 ay 8 günlük
Ş

Şerife K.

2 Mart 2026 17:34

Buşra Ertutar Çil

Meme reddi yaşadınız mı bizde meme reddi ağlama uyku düzeninde bozulma başladı sürekli hareket ediyor 5 ay 8 günlük

Benim bebeğim [4.ayda](4.ayda) tamamen bıraktı emmeyi. Şu anda mamayla besleniyor. Zaten doğduğundan beri meme reddi yaşıyorduk zar zor 3 ay emzirdim o sebeple bu aya özel böyle bir durum yaşadım diyemiyorum 😁
Damla A. .

Damla A. ..

2 Mart 2026 18:34
4 ay 27 günlük bir haftadır gündüz mizmizligi var 27 gündür geceleri ya saat başı kalkıyor yada ağlıyor ve asla gözü açık değil yanımda yatırımcı sakinlesiyor psikolojikmen bittim hicbirseyden zevk almıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir