5. Ay Huzursuzluk
85 görüntüleme
Ş
Şerife K.
2 Mart 2026 14:00
Bebeğim 5 buçuk aylık. Son 2 haftadır çılgınlar gibi ağlıyor kucak istiyor uyutmak istediğim zaman çıldırıyor... Bunu yaşayan var mı delirmek üzereyim. Her gün her gün ne yerde ne kucakta durmaması çok can sıkıcı olmaya başladı.
Ş
Şeyda A.
2 Mart 2026 14:46
Aynı durumu 3 haftadır yaşıyoruz 6 aylık olduk değişmedi ve 5 den sonra uyumuyo 12 ye kadar geçer gerileme dönemi dediler ama geçmedi
G
G. Ç.
2 Mart 2026 14:51
Biz de bugün 5 aylık olduk ve son birkaç haftadır bir yerine bir şey olmuş gibi çılgınca ağlıyor ve hiçbir şekilde susturamıyorum ayrıca gece uykularımızda çok parça parça oldu sürekli uyanıyoruz
P
Pelin B.
2 Mart 2026 16:39
Evet bizde yaşamıştık ayn şeyleri 5 ay biraz yorucu geçiyor ama ben kullandığım mamayı değiştikten sonra biraz normale dönmüştük onla mı alakalı yoksa atak dönememiz bitti bilemşyorum
Ş
Şerife K.
2 Mart 2026 16:42
Evet bizde yaşamıştık ayn şeyleri 5 ay biraz yorucu geçiyor ama ben kullandığım mamayı değiştikten sonra biraz normale dönmüştük onla mı alakalı yoksa atak dönememiz bitti bilemşyorum
Ş
Şerife K.
2 Mart 2026 16:43
Biz de bugün 5 aylık olduk ve son birkaç haftadır bir yerine bir şey olmuş gibi çılgınca ağlıyor ve hiçbir şekilde susturamıyorum ayrıca gece uykularımızda çok parça parça oldu sürekli uyanıyoruz
Ş
Şerife K.
2 Mart 2026 16:44
Aynı durumu 3 haftadır yaşıyoruz 6 aylık olduk değişmedi ve 5 den sonra uyumuyo 12 ye kadar geçer gerileme dönemi dediler ama geçmedi

Buşra E. Ç. ..
2 Mart 2026 17:09
Meme reddi yaşadınız mı bizde meme reddi ağlama uyku düzeninde bozulma başladı sürekli hareket ediyor 5 ay 8 günlük
Ş
Şerife K.
2 Mart 2026 17:34
Meme reddi yaşadınız mı bizde meme reddi ağlama uyku düzeninde bozulma başladı sürekli hareket ediyor 5 ay 8 günlük

Damla A. ..
2 Mart 2026 18:34
4 ay 27 günlük bir haftadır gündüz mizmizligi var 27 gündür geceleri ya saat başı kalkıyor yada ağlıyor ve asla gözü açık değil yanımda yatırımcı sakinlesiyor psikolojikmen bittim hicbirseyden zevk almıyorum