5. Ay Huysuzluğu

122 görüntüleme
Feride Y.

Feride Y.

6 Ağustos 2025 14:06
Merhaba bebeğim 5 ay 16 günlük 5 gün önce aşı yaptırdık ve ondan sonra aşırı huysuz bir bebek oldu. Ağrısı olabileceğini düşünerek ve doktor tavsiyesi ile ilaç verdik huzursuzluk bitti ama davranışları da değişti. Kendi kendine oynayan vakit geçiren bir bebekti. Şimdi ise hiçbir şeyden memnun olmuyor sürekli bir mızmızlanma hali istediği şeyler olmadığında ağlıyor kucaktan inmek istemiyor istediği şeyi yapınca da memnun olmuyor. 4. ay ataklarını duymuştum ama bu ayda da mı bu tarz şeyler var anlamadım. Doktora da gösterdim muayene edildi çok şükür bir hastalık yok ki zaten hastalık durumu da yok bunu anlayabiliyorum. Uykular da sorun yok saati gelince hemen uyuyor
A

Ayşenur D.

6 Ağustos 2025 20:32
5. Ay 4. Gündeyiz ve bittim enerjim 0 resmen ayakta uyutuyor kendini emmek istemiyor uykuluyken emzirebiliyorum. Daha aşılarını yaptırmadım haftaya olacak aşı sonrası da zor geçiyor ateş vs oluyor bizde. Umarım huysuzlukları uzun sürmez 😣
Fadile B.

Fadile B.

6 Ağustos 2025 20:50
Hareketlenmeye başladığı ilk zamanlar oyun halısı kullanabilirsin kanguru da çok güzel oluyor ilgisini çekmek için buz poşeti torbasına bezelye nohut vb gşdalar koyarak timy time yapmayı deneye bilirsin bu süreçler hemen geçiyor
Feride Y.

Feride Y.

6 Ağustos 2025 22:34
Emzirme bazen bizde de sorun oluyor gerçekten karnı aç olmasına rağmen yatıp emmek istemiyor çeşitli şekillerde emzirdim resmen umarım bir an önce geçer benim de gücüm kalmadı hiç. Cevabınız için teşekkür ederim Zübeyde hanım, oyun halısı odasında sürekli hazır bir sürü oyuncak timy time yapmak için de farklı oyuncaklarımız var, dediğiniz gibi farklı yöntemler de denedim ama genel olarak timy time sevmiyor zaten ama ne yapıyorsam da memnun olmuyor maalesef. Ne yapacağımı şaşırdım artık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir