5 Ay Emzirirken Bırakıp Bırakıp Ağlıyor

112 görüntüleme
N

Nagihan S.

6 Şubat 2026 18:14
5 aylık bebeğim emzirirken memeyi bırakıp bırakıp ağlıyor memelerde süt var gazı var mı diye kontrol ettim gazı da yok yine de sürekli ağlıyor memeye bırakıp bırakıp sonra tekrar tutuyor meme değiştiriyorum biraz daha sakin oluyor bu nedenle doymadan memeyi bırakıyor Bir saat sonra tekrar emmek istiyor böyle olan var mı çözüm nedir
A

Ayşegül Ü.

6 Şubat 2026 19:15
Dişten dolayıdır, oğlum da aynısını yapıyordu, herhalde memeyi alınca daha çok hissediyorlar ağrıyı ve ağrıdan ememiyorlar. Ben o yüzden diş için çözüm üretmeye çalıştım ve kısmen işe yaradı.
S

Selin N. T.

6 Şubat 2026 19:18
Diş belirtileri kaçıncı ayda basliyor bide salyanma yoksa da ağrısı oluyor mudur acaba
N

Nagihan S.

6 Şubat 2026 19:56

Ayşegül Ünal

Dişten dolayıdır, oğlum da aynısını yapıyordu, herhalde memeyi alınca daha çok hissediyorlar ağrıyı ve ağrıdan ememiyorlar. Ben o yüzden diş için çözüm üretmeye çalıştım ve kısmen işe yaradı.

Anladım teşekkür ederim birde dişleri için bir şeyler yapıp deneyeyim
A

Ayşegül Ü.

6 Şubat 2026 20:00

Selin Nur T

Diş belirtileri kaçıncı ayda basliyor bide salyanma yoksa da ağrısı oluyor mudur acaba

Benim oğlumun 2.5,3 aylıkken başladı, 5. ayda pik yaptı, resmen salya yüzünden üstü sırılsıklam oluyordu, 6 aylıkken de ön alt iki dişini çıkardı, şimdi 7 aylık olmak üzere
Z

Zehra B.

9 Şubat 2026 00:39
Bi süre emdikten sonra mı bırakıyor alır almaz mı
N

Nagihan S.

9 Şubat 2026 00:55
Bazen bir süre emdikten sonra yapıyor bazen alır almaz yapıyor şuan şöyle bir yöntem deniyorum memeyi bırakmaya başlayınca öteki memeye geçiriyorum onuda bırakmaya başlayınca ötekine geçiyorum böyle daha uzun emiyor sanırım dişten yukarıda ki hanımefendinin dediği gibi meme ağzında fazla ısınıp rahatsız ediyor galiba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir