5 Ay 6günlük Gece Sık Uyanıyor

68 görüntüleme
Ö

Özge K.

12 Kasım 2025 12:27
5ay 6 günlük bebeğim sürekli uyanıyorgeceleri 15 dakika bazen yarım saate bir ağlayarak ıkınıp sıkılarak sürekli uyanıyor böyle olan var mıııı arkadaşlar aşırı yorucu bir süreç çok yoruldum artık gece resmen nöbetteyim salla emzik ver geri dönüyor uykuya gözünüaçmıyo bbaya uykusu var aslında ama nedense ıkınıp sıkılması bitmiyo neye ihtiyacı var anlamadım hiçi.mamayla da besleniyor
N

Nurten

12 Kasım 2025 13:00
Özge hanım atak zamanları benim oğlum doğduğundan beri aynı kafayı yemek üzereyim ne yaptıysam d rahatlatamadım. Ne gündüz ne gece bana zaman yok. Bu şekilde yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum ama sinirlerim çok bozuk. Sizi anlıyorum. Yalnız değilsiniz.
B

Beyza N. D.

12 Kasım 2025 13:15
Merhabalar özge hanım böyle olması inanın çok zor tam dediğiniz aylardı aynı şeyleri yaşadım benim bebeğimin sebebi meğersem diş çıkarmasıymış 2-3 haftaya düzelir diye düşünürüm rabbim kolaylık versin 🌸
H

Hüsna O. ..

12 Kasım 2025 13:42
Bizde aynı durumdayız her uyandığında da aç olmamasına rağmen emmek istiyor çok yoruldum gecelerden korkar oldum inşallah kısa sürer bu durum Allah yardımcımız olsun
E

Esra ..

12 Kasım 2025 13:55
Bu konuda bende başlık açtım 5buçuk aylık bebeğim aynı dediğiniz gibi sanırım bu zamanlarda herkes aynı süreçlerden geçiyor sabırdan başma çaremiz yok gibi
Ö

Özge K.

12 Kasım 2025 14:16
Herkesin yaşıyor olması hem üzücü hem oh dedirtiyor biraz daçünkü sürekli neyi var bu çocuğun diye düşünmekte beni yoruyo bişeyi yok yani gelişim süreci mi diyelim o zamanrabbim hepimize sabır versin o zaman çok yorgunum bende inşallah bi an önce geçer
Fatma A. U.

Fatma A. U.

12 Kasım 2025 14:22
Diş yerleri kaşınıyor olabilir sık uyanmasının sebebi odur belki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir