5 Ay
206 görüntüleme
S
Seda F. Ş.
Premium Üye
21 Temmuz 2026 22:07
Merhaba, bebeğim yeni 5. Aya girdi. Fakat 4. Aydan beri uyku problemimiz başladı 9 gibi yatırıyorum 12 ye kadar kaç kez uyanıyor sayamıyorum bile. Sabah 5-6 gibi uyanıyor saat başı. Dünde Menenjit aşısı olduk bugün bütün gün ağladı huzursuzluktan. Geçeci mi 6. Aydan sonra düzelecek mi? Yoksa kafayı yicem az kaldı.
S
Serap
21 Temmuz 2026 22:41
valla nemim bebeğim de 5 aylık oldu yeni çocuk gündüz uyumayı bıraktı kucakta emerken uyuyor onun dışında uyku yok yatağa bıraktığım an uyanıyor emme desen zaten iki aydır meme reddi ile uğraşıyorum inşallah geçicidir benzer problemler bu aylarda oluyormuş sanırım
S
Seda F. Ş.
Premium Üye
21 Temmuz 2026 22:43
valla nemim bebeğim de 5 aylık oldu yeni çocuk gündüz uyumayı bıraktı kucakta emerken uyuyor onun dışında uyku yok yatağa bıraktığım an uyanıyor emme desen zaten iki aydır meme reddi ile uğraşıyorum inşallah geçicidir benzer problemler bu aylarda oluyormuş sanırım
S
Serap
21 Temmuz 2026 23:01
Ay valla bilmiyorum benimde sütüm yetmiyor sanırım bu ay sadece 270 gr almış. Ek gıdaya başladık. Mama asla almıyor nasıl yapıcam bilmiyorum

Sevim T.
21 Temmuz 2026 23:36
Eğer bebeğiniz biberon emzik almıyorsa sadece meme emiyorsa maalesef uyanıyor emmek ve uykuya geçmek için benim bebeğim 7 aylık 4. Aydan beri 2 saatte bazen1 saatte uyanıp emiyor eğer doktor bir sağlık problemi yok dediyse alışmanızı tavsiye ederim bide diş çıkarma dönemi olduğu için biraz daha sık olur
Yükleniyor...