5 Ay 22 Günlük Grip

40 görüntüleme
M

Melike B. ..

12 Nisan 2026 09:15
5 ay 22 günlük bebeğim iki üç gundur öksürüyor dün de grip başladı burnunu yıkıyorum ateşi de 37.5 civarında ateşi ne zaman düşer grip ne zaman geçer acaba başka ne yapabilirim
P

Pelin A.

12 Nisan 2026 11:20
Genel hali keyifli ise burun yıkamaktan başka bir şey yapamazsınız. Benim kızımda 3-4-5 aylıkken ayda bir kez oluyordu sadece burun yıkama yapıyordum günde 2 defa. Evi bol bol havalandırıyorum. Burun açmadan sonra battaniyeye sarıp pencerenin önünde tutuyordum. Bence 37.5 ateşten de korkmayın. Yani 38.5 üstü olursa ateşi düşürücü ile müdahale edilebilir belki. Genelde 2 ya da 3. Gün pik yapıyor sonra hafifliyor ama tamamen geçmesi 10 günü buluyordu bizde.
M

Melike B. ..

12 Nisan 2026 11:30

Pelin Altundağ

Genel hali keyifli ise burun yıkamaktan başka bir şey yapamazsınız. Benim kızımda 3-4-5 aylıkken ayda bir kez oluyordu sadece burun yıkama yapıyordum günde 2 defa. Evi bol bol havalandırıyorum. Burun açmadan sonra battaniyeye sarıp pencerenin önünde tutuyordum. Bence 37.5 ateşten de korkmayın. Yani 38.5 üstü olursa ateşi düşürücü ile müdahale edilebilir belki. Genelde 2 ya da 3. Gün pik yapıyor sonra hafifliyor ama tamamen geçmesi 10 günü buluyordu bizde.

Genel hâli iyi yatmak istemiyor sadece kucakta durmak istiyor burun yıkama yapıyorum ama ateş korkutuyor beni sadece ya ateşi geçmezse ya yükselirse diye

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir