5 Ay 21 Günlük Dönmüyor

147 görüntüleme
S

Seçil B.

25 Haziran 2025 05:57
Bir kaç kez sol tarafından sırt üstünden yüzüstüne döndü şuan hiç uğraşmıyor . Yan bile dönmüyor. Döndürmek istediğimde de sinir oluyor geri atıyor kendini. Siz de durumlar nasıl anneler
S

Selen K.

25 Haziran 2025 06:01
Tam olarak ayni ay haftadayiz once tek tarafli donuyorlar bir kac kez donmesi doneceginin isareti bizde o sekilde oldu fakat benim kizimda karindan sirt ustu donemiyor henuz
S

Seçil B.

25 Haziran 2025 06:03
Önce dönüp sonra bıraktı mı peki sizin bebeğiniz de. Bir de kahkaha atıyor mu? Genelde sessiz gülüyor benim bebeğim bir kaç kez kıkırdadı sadece
M

Melike G.

25 Haziran 2025 06:26
Benim bebeğimde 5 ay 20 günlük yan dönüyor sağına soluna fakat sırt üstünden yüz üstüne veya tam tersi şekilde dönmüyor beraber egzersiz yaptığımızda dönüyor sorun yaşamıyor ama kendi başına hiç dönme isteği ve çabası yok
S

Seçil B.

25 Haziran 2025 10:22
Tummy time yaptırmak istiyorum ama ağlıyor. Sağlıkla büyüsünler inşallah teşekkür ederim yorumlarınız için
S

Sinem S.

9 Temmuz 2025 02:55
Bebeğiniz döndümü benimki hala dönmedi
Ş

Şule N. ..

14 Temmuz 2025 12:02
Benim bebeğim de donmuyordu hiç ama birden dönmeler emeklemeyle beraber başladı biraz zaman tanıyın strese girmeyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir