5 Ay 20 Günlük Bebek

241 görüntüleme
K

Kamil E.

25 Haziran 2026 23:18
Son 10 gündür sürekli elini saçına ve burnuna götüruyor , uyuduğu zamanlarda birden ağlıyor ama gözleri kapalı sürekli ağzına bişey götürüyor. Salyası çok. Diş mi geliyor acaba ? Yoksa gazdan dolayı mı yapıyor .
Ebru K.

Ebru K.

25 Haziran 2026 23:35
Muhtemelen diş sancısi çekiyor kulağının arkasını çeker gibi yapıyorlar ama diş öyle hemen çıkmıyor biraz sürüyor gerçi her bebekde değişik bir durumdur bu ama biz dört buçuk aylıkken başladık böyle sancıyla yedinci ayda iki tane arka arkaya çıkardı
H

Hilal

26 Haziran 2026 01:00
Bizde de buna benzer olmuştu, sürekli saçını ve kulaklarını çekiyordu, 4 aylıkken sancıları başladı, 10 aylıkken ilk dişi geldi.
K

Kamil E.

26 Haziran 2026 05:53
Uykusunu çok bölüyor gece en az 4 5 defa kalkıyor
K

Kamil E.

30 Haziran 2026 21:28
Arkadaş çıldırmak uzereyiz ya en uzun yattığı zaman 2 saat yok mu bunun bir çaresi , Paşa'mın ağrısını hafifletecek bişey
L

Lale

30 Haziran 2026 22:55
Kamil Evren
Arkadaş çıldırmak uzereyiz ya en uzun yattığı zaman 2 saat yok mu bunun bir çaresi , Paşa'mın ağrısını hafifletecek bişey
Bizde 5aylık olucaz sanırım diş sancısı çekiyoruz eczaneden TETAGİL aldım granül bişey damaklarına sürün 2-3 dakikaya rahatlatıyor. Benimde oğlum çok huzursuzlandı bir deneyin derim yorumlarada bakabilirsiniz internetten çok etkili. Bizde yaklaşık 15 gündür bu huzursuzluğu çekiyoruz muhtelemen diş
K

Kamil E.

30 Haziran 2026 23:02
Peki gece uykusunu rahatlatıyor mu bizimkisi saat 9 da uyudu her 20 dk ya bir bu saate kdar uyuyor sonra ağlayarak uyanıyor doktor calpol verebilirsiniz dedi verdik o da çare etmedi
L

Lale

30 Haziran 2026 23:04
Kamil Evren
Peki gece uykusunu rahatlatıyor mu bizimkisi saat 9 da uyudu her 20 dk ya bir bu saate kdar uyuyor sonra ağlayarak uyanıyor doktor calpol verebilirsiniz dedi verdik o da çare etmedi
Ne şekilde uyutuyosunuz bebeğinizi? Bende mecburen ilk carpol vermiştim sonra bu granülü aldım gerçekten çok ağlıyordu benimkide şimdi yine yatmadan çnce ağladı ve yine verdim günde 6 şaseye kadar kullanabiliyosunuz imkanınız varsa nöbetçi eczaneye gidin derim gerçekten nefes aldık. Yine fayda etmezse doktora bi gösterin
K

Kamil E.

30 Haziran 2026 23:09
Aslında gece uykusuna gecmede problem yok derin uykuya geçemiyor . Saat gündüz son uykusunu en son 6 gibi uyandiriyoruz gün içinde 3 4 uyku en fazla 30 40 uyuyor . Akşam da 9.30 da gece uykusuna geçirmeye çalışıyoruz ama son 10 gündür nafile yani
L

Lale

30 Haziran 2026 23:31
Kamil Evren
Aslında gece uykusuna gecmede problem yok derin uykuya geçemiyor . Saat gündüz son uykusunu en son 6 gibi uyandiriyoruz gün içinde 3 4 uyku en fazla 30 40 uyuyor . Akşam da 9.30 da gece uykusuna geçirmeye çalışıyoruz ama son 10 gündür nafile yani
Akşam rutinleri var mı mesela bende size kendimi söyliyim bundan 1 hafta önce 11-12de yatıyordu anca gece ve 4 saat sonra acıktığı için uyanıyodu ki bu normal şuan daha çok küçükler. Son 1 haftadır saat 18den sonra kesinlikle uyutmuyorum. Kalkıyor mamasını içiyor sonra oynuyoruz baya bi yoruluyo, devamında banyo yapıyor masajını yapıyorum artık uykunun geldiğini gece olduğunu anlıyor bunları yapana kadar saat zaten 8i buluyor uykuya geçişini hep aynı yerde yapıyorum yatak odasında ve şuan ben ayakta sallayarak uyutuyorum. Önceden kucakta uyuyordu sonra bu yönteme geçmek durumunda kaldım. Salladıktan sonra 10dk içinde uykuya geçiyor ancak ayağımdan hemen indirmiyorum çünkü sallayarak uyumaya alıştığı için 30.dakikada tekrar aynı konforu arıyor 30.dakikaya kadar ayağımda bekletiyorum gerçekten ve hafif hafif sallıyorum sonrasında sallama işini bırakıyorum ve artık yatağına koyuyorum böylelikle 21:30da uyuyorsa bidaha gece beslenmesi için ya 3 yada 4 saat sonra kalkıyor. Tekrardan mamasını içiriyorum ve tekrar uyuyor 3-4 saat daha, ancak bu sefer salamıyorum ve zifiri karanlıkta mamasını içiyor içerken uykuya dalıyor biraz kucağımda tutuyorum sindirmesi için sonra yatırıyorum. Şuan uyku saatini oturtmaya çalışıyorum 1 hafta sonra gece beslenmesini azaltmayı deneyeceğim. Diş yüzündende huysuzluk yapıyorsa dediğim ürünü kullanabilirsiniz bende uyadığında o granülden verdim dediğim gibi rahtladı ve şuan uykuda. aslında gece uykusnu güzel yapıyorsa gün içindei uykularının 30-40 dk olması çok normal bi durum. Bu Uygulama üzerinde uyku tabikide var ben bunuda kullandım ordan uykusunuda takip edebilirsiniz günde kaç saat uyuması gerekiyor ve ne kadarını gündüz ne kadarını gece yapıyor buda çok önemli. Ya uyku çok problemli bişey ben uykunun bile öğretilebilen bişey olduğunu bilmezdim işimiz çok zor Allah hepimize kolaylık versin
L

Lale

30 Haziran 2026 23:33
Kamil Evren
Sanırım bu uygulamada premiuma geçtiğinizde direk uzamandan destek alabiliyorsunuz bunuda bir araştırabilirsiniz. 7 günlük ücretsiz premium yapıp sorabilirsiniz. Sanırım bebişinizin sorunu hem diş hemde derin uykuya geçerken, uykuya geçtiği esnadaki yapılan işlemin aynısını arama. Sallıyorsanız tekrar sallanmayı istiyor, kucaktaysa hala kucakra olmak istiyor gibi.
K

Kamil E.

7 Temmuz 2026 03:32
Yaptığımız herşey bosaymis gibi ya :) şuan saat 03.30 ve 1 saat önce kalktı oyun oynuyoruz şuan
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir