5 Ay 2 Saatte Bir Uyanma

90 görüntüleme
Ö

Özge Ç. G.

4 Ocak 2026 04:47
Kızım 5. Ayına girdiğinden beri gece uykusu haram oldu önceden 2 kez uyanan bebeğim şimdi hem gündüz uykularını çok kısa yapıyor hem de gece 2 saatte bir uyanıyor. Her uyandığında memeye gelmek istiyor. Yatırıyorum uyanıyor o 2 saati uyuması için bile 3 kez yatırıyorum 5 dakika geçmeden ellleriyle gözünü ovuşturup uyandırıyor kendini.
Bu süreç geçici mi ne yapmam lazım.
B

Büşra T.

4 Ocak 2026 06:00
4 ay atağından sonra uyku duzenı çok bozuluyo bı ara duzelır gıbı oluyo 6.ay da tekrar baslıyo benim bebegım 7 buçuk aylık olmak üzere uykuları eskısı gıbı degıl uyku gerılemesı ayrılık kaygısı vs yenı beceriler ogrenıyolar zorlu süreç inşallah kolay olur sızın
H

Hilal A.

4 Ocak 2026 06:27
benimki de 4 bucuk aylıkken aynıydı mama ile besleniyor 2 saatte bir kalkıp geri mama içmeden uyumuyordu simdi 5 ay 4 günlük gece uykuları düzeldi ama gündüz uykuları hala max yarım saat
C

Ceren ..

4 Ocak 2026 07:20
3.5 aylıkta başladı 4. ay atağı epey de bi sürdü şimdi 6.5 aylık 5. ayın sonunda yine bozuldu uykular maalesef geçmiyor bitmiyor
Ö

Özge Ç. G.

4 Ocak 2026 08:16
Allah tüm annelere sabır versin kolaylık versin.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir