5 Ay 10 Günlük Süre Umuyor
170 görüntüleme
İ
İdil O.
6 Ağustos 2026 20:58
5. Ay 10 günlük 3 haftadır yatırıyorum yarım saatte bir saatte bir kalkıyor bazen on dakika da bir ve düzelmiyor artık çıldırmak üzereyim sabaha kadar bu düzende kilosu iyi ek gıdaya da başladık kulak boğaz kontrol edildi sorun yok ben anlamıyorum alt tarafta diş biraz kabarmış çıkmasına daha var dedi doktor sebebini çözemiyorum hiç bir şey işe yaramıyor

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye6 Ağustos 2026 20:59
Bebeğinizin 5 ay 10 günlük olduğu ve son 3 haftadır uyku düzeninde sorunlar yaşadığınızı anlıyorum. Bebeğiniz sık sık uyanıyor ve bu durum sizi zorluyor.
Böyle dönemlerde geçiş dönemi veya atılım dönemi denir. Bebeğinizin diş çıkarma sürecinde olduğu düşünülüyor fakat doktorunuza bu konuda danışmanız en doğrusu olacaktır.
Bu süreci atlatmak için bazı öneriler:
1. Gününüzü Planlayın: Bebeğinizin uykusunu düzenli hale getirmek için bir planlama yapabilirsiniz.
2. Bebeğinizi Rahatlatın: Bebeğinizin rahatlaması için ona masaj yapabilir, beşiğinde sallayarak veya kucakta uyutabilirsiniz.
3. Alt Tarafını Kontrol Edin: Bebeğinizin alt tarafının temiz ve kuru olduğundan emin olun.
4. Doktorunuza Danışın: Eğer bebeğinizin uykusu düzelmiyorsa ve siz de endişe duyuyorsanız doktorunuzla konuşun.
Böyle dönemlerde geçiş dönemi veya atılım dönemi denir. Bebeğinizin diş çıkarma sürecinde olduğu düşünülüyor fakat doktorunuza bu konuda danışmanız en doğrusu olacaktır.
Bu süreci atlatmak için bazı öneriler:
1. Gününüzü Planlayın: Bebeğinizin uykusunu düzenli hale getirmek için bir planlama yapabilirsiniz.
2. Bebeğinizi Rahatlatın: Bebeğinizin rahatlaması için ona masaj yapabilir, beşiğinde sallayarak veya kucakta uyutabilirsiniz.
3. Alt Tarafını Kontrol Edin: Bebeğinizin alt tarafının temiz ve kuru olduğundan emin olun.
4. Doktorunuza Danışın: Eğer bebeğinizin uykusu düzelmiyorsa ve siz de endişe duyuyorsanız doktorunuzla konuşun.
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin

Tay
6 Ağustos 2026 21:00
Çıkmasına vardır elbet ama ağrısı oluyor onun malesef
R
Rukiye ..
6 Ağustos 2026 21:14
8 buçuk aylığız nerdeyse 4. Ay dan beri bu şekildeyz geceleri
İ
İdil O.
6 Ağustos 2026 21:14
8 buçuk aylığız nerdeyse 4. Ay dan beri bu şekildeyz geceleri
İ
İdil O.
6 Ağustos 2026 21:16
Çıkmasına vardır elbet ama ağrısı oluyor onun malesef
Diş içinde daha vakti var dedi calpol versem rahat uyursa ona göre mi ilerlersem nasıl anlıcam dişten mi olduğunu yani gerçekten çaresiz bir durun
R
Rukiye ..
6 Ağustos 2026 21:16
Bu kadar uzun süre buna nasıl dayanılabilir ben bilmiyorum doktorlar bişey demedi mş
R
Rukiye ..
6 Ağustos 2026 21:17
Yani doktor sütle doymuyordur artık dedi ek gıdaya başladık aslında kilosu normaldi bi değişiklik olmadı
Diş içinde daha vakti var dedi calpol versem rahat uyursa ona göre mi ilerlersem nasıl anlıcam dişten mi olduğunu yani gerçekten çaresiz bir durun
Yükleniyor...