4lü Tarama
85 görüntüleme
N
Nezaket O.
18 Haziran 2025 22:46
Hamileliğimi saçlarım çok döküldüğü için kan vermeye gittiğim doktorun gebelik var mı demesiyle kan vererek öğrendim süreç çok güzel ve sıkıntısız başlamıştı gerekli kontroller ve tarama testleri filan yapılıyordu 2 ki tarama testi yapıldı bi sıkıntı çıkmadı daha sonra 4 lü tarama testini de yaptırdık ve bu testte sonuçlar normalin dışındaydı süreci takip eden doktorumuz bize bebeğimizin spina bifida olabileceğini omurganın bitiminde bi açıklık olabileceğini söyledi ama bu kesin bi sonuç değil dedi ama annelik iç güdüsü o anda içime endişe yayılmıştı işte 1 aylık bir süreç bekleyelim ve detaylıda bunu daha net görelim dedi o 1 ay sürekli acaba bebeğime bişey olur mu ben bebeğimi dünyaya getirdiğimde onun yetersiz hissetmemesini sağlayabilecek miyim diyerek internetten sürekli bu hastalığı araştırarak acaba bunları düşünerek Allah’a karşı mı geliyorum diyerek ve sürekli ağlayarak geçti 1 ayı iple çektik ve detaylı günü ultrasona bakan doktorumuz öyle iyiydi ki bizi her konuda bilgilendirdi Allah’a şükür bi sıkıntı olmadığını söyledi bi sayfada da bu test öncesinde cinsel ilişki ya da sigara tüketimi bu test sonucunu değiştirebileceğini görmüştüm neyseki bu süreç geçmişti daha sonra sürekli benim akıntım olduğunu doktorumuza söylemiştim meğerse bebeğimin suyu azalıyormuş 35+5 haftalıkken git gide suyumun azaldığını söyleyerek sezeryan ile doğuma alındım sonrasında bebeğim biraz küçük doğmuştu anne karnında iye olduğunu söyleyerek küveze aldılar anne hamilelik süresince iye geçirirse bebeğe geçebilir dediler ama benim hiç bir idrar testimde enfeksiyon çıkmamıştı sonrasında bebeğimizi eve çıkardık filan sıkıntılı süreci geride bıraktığımızı düşünerek bebeğimizi büyütmeye başladık ama anne olmak sürekli endişe duymakmış zaten aslında bu endişeler hiç bi zaman son bulmayacakmış onu anladım şimdi de acaba hasta olur mu acaba üşür mü diyerek sürekli onları düşünüyoruz sağlıklı olsunlar sağlıkla büyüsünler inşallah
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.