4aylık Biberon Vakumlamıyor

74 görüntüleme
D

Damla A. A.

18 Mart 2026 22:37
Bebeğim 4aylık biberonu vakumlamıyor cuk cuk ses geliyor içtikçe gaz oluyor ve kıvranmaya başlıyor içmek istemiyor gaz olunca 15 gündür bu şekilde biberondan diye düşünüp değiştirdim comotomo, avent, lansinoh kullandım hepsinde aynı sorun oldu akış hızlarını değiştim gene aynısı ne yapacağımı bilemiyorum aşırı hava yutuyor içerken sonrasında hep huzursuz gazdan
A

Arzu

Premium Üye
18 Mart 2026 23:32
Bildiğim için söylemiyorum ama tahminen acaba dil bağı ya da yutma çekme refleksiyle alakalı bişey olabilir mi ya da ama veriyorsanız mamanın tadını sevmemiş olabilir değiştirmeyi deneseniz. Farklı pozisyonda beslemeyi deneyin

Bir de [4.ay](4.ay) da meme reddi beslenme reddi olabiliyor diye duymuştum
D

Damla A. A.

19 Mart 2026 14:50
Arzu
Bildiğim için söylemiyorum ama tahminen acaba dil bağı ya da yutma çekme refleksiyle alakalı bişey olabilir mi ya da ama veriyorsanız mamanın tadını sevmemiş olabilir değiştirmeyi deneseniz. Farklı pozisyonda beslemeyi deneyin

Bir de [4.ay](4.ay) da meme reddi beslenme reddi olabiliyor diye duymuştum
4aylık şuan öncesinde yoktu 15 gündür böyle aptamil comformilde bu şekilde yapmaya başladı hipp ile değiştirdik aynı sorun devam ediyor
A

Arzu

Premium Üye
19 Mart 2026 16:49
Bizde hipp kullanıyoruz arada , bi ara keçi sütü maması aldım mesela bizimki de yemek istemiyor kafasını çeviriyordu. Tekrar hipp e donduk . Tadını sevmemiş olabilir onun da belki
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir