4aydan İtibaren Olan Mamalar
58 görüntüleme
K
Kübra P.
19 Temmuz 2025 09:47
Hocam videolarınızda ek gıda başka katı gıda başka diyorsunuz katı gıdaya geçmek için oturabilmeli ağzını kaşık vs görünce açmalı diyorsunuz piyasadaki hero baby gibi 4.aydan itibaren kullanılan meyve püreleri veya pirinç unu keçi sütü yoğurdu kullanabilirniyiz. Anne sütü 30ccden az çoğunlukla mama kullanıyoruz. Yarım destekle oturabiliyor sofraya vs atılıyor tabi ama merakından. Ve annede alerji öyküsü varken keçi sütü kullanabilir miyiz?
M
Melis Y.
19 Temmuz 2025 10:15
Meyve ile katingida serüveni başlayınca diğer şeylerin tadını beğenmiyorsan. Bilginiz olsun. Çok acele etmenize gerek yok. Önce oturdun kendisi. Sonra ağzını açıyorsa kaşık uzattığını da ufak ufak başlarsınız. O meyve purelerindej baslarsaniz havuz ve özellikle kabak ve patatesi yedirmekte zorlanabikirsiniz
K
Kübra P.
19 Temmuz 2025 10:31
İlla o meyve püresinden başlamak değil amacım anne sütü çok alamadığı için mama dışında verilebilen şeylerden vermek istiyorum. Keşke sadece anne sütü olsaydı ama mesela pirinç unu kabak patates keçi sütü yoğurdu bunları verebileceksem tek öğünde vermek istiyorum önce sebze suyu sonra meyve başlamak gerekiyormuş. Ayrıca sebze suyu olarak vereyim diyorum sulu bi şekilde biberonla. Sindirim sorunu olmayacaksa.
M
Melis Y.
21 Temmuz 2025 11:44
Bunu sağlık ocağında ebe hanımla ya da doktorunuzla konuşsanız daha iyi olur. 4 aylık bebek için benim bir öneride bulunmam doğru olmaz. Kilonuzu da bilmiyorum.