4.ayda Süt Azalması ve Mama Başlangıcı
141 görüntüleme
F
Fatma K.
22 Temmuz 2026 01:29
Oğlum 4.5 aylık ve hep anne sütü ile besleniyordu son zamanlarda çişli bezinde pembe turuncu lekeler olmaya başladı doktor susuz kaldığını daha çok emzirmemi söyledi birkaç gün normalden çok daha sık emzirdim ama her gün lekeler devam ediyordu tekrar gittiğimizde anne sütünün yeterli gelmediğini mamaya başlamamızı söyledi. Bir haftadır günde 2-3 kez mama veriyorum hem emiyor hem mamayla devam ediyoruz ama sütüm azaldığını hissediyorum oğlum emerken süt az gelince sinirlenip ağlıyor. Sütü arttırmak için ne yapmalıyım? Mama kullanımı arttıkça süt azalır mı? Geceleri nasıl yapmalıyım?
H
Hatice A.
22 Temmuz 2026 03:19
önce emzirin sonrasında mama verin. Yapabilirseniz biberon yerine eds tercih edin.
Bestlak damla ve galactago pro birlikte kullanıyorum ben, sütü arttırmada etkili oluyor. Bir de bol su içip mümkünse dinlenmeye çalışın.
Ek gıda dönemine yaklaşmışsınız, bu şekilde idare edebilirsiniz bence, kendinize dert etmeyin 🙏🏻🦋
Bestlak damla ve galactago pro birlikte kullanıyorum ben, sütü arttırmada etkili oluyor. Bir de bol su içip mümkünse dinlenmeye çalışın.
Ek gıda dönemine yaklaşmışsınız, bu şekilde idare edebilirsiniz bence, kendinize dert etmeyin 🙏🏻🦋

Merve M.
22 Temmuz 2026 04:16
önce emzirin sonrasında mama verin. Yapabilirseniz biberon yerine eds tercih edin.
H
Hatice A.
22 Temmuz 2026 07:33
Bestlag damla gercrktrn ise yariyor mu
Ö
Öykü K.
22 Temmuz 2026 09:23
Sık sağım yapabilirsiniz bu sütününüzü arttırır ve bol su için
B
Büşra ..
Premium Üye
22 Temmuz 2026 09:26
Solgar b12, Bestlak damla, incir hurma ve dut suyu. Günde 1 kez bile de sağım yaparsanız sütünüzün arttığını görürsünüz. Elbette birde sık emzirme ve bolca su.

Esma
Premium Üye
22 Temmuz 2026 10:57
laak damlayı günde 4 kez 20şer damla şeklinde
ebebekteki malt içeceği
bol su
dereotu ve yulaf.. bunlar sütü çok artırıyor
ebebekteki malt içeceği
bol su
dereotu ve yulaf.. bunlar sütü çok artırıyor
Yükleniyor...