4.ayda Meme Reddini Yenebilirmiyiz?
81 görüntüleme

Özge E. B.
13 Ağustos 2025 14:31
İlk ay zar zor emdi. Ne yaptiysam almadi. Sonrasında Sağıp versemde giderek azaldı. O dönem yorgun ve stresli geçti. Biberona alıştı. Sütüm az şuan. Memeye döndürme olasılığım var mi sizce.

Zehra F. ..
13 Ağustos 2025 14:58
Aynı durumu bende yaşadım oğlum şuan 2 yaşında.dogdugundan beri memeye yaklaşınca krize girer 1 dk bile tutmazdi 4.bucuk ay gece gündüz süt sagdim biberonla verdim bigün süt sagdiktan sonra yatan bebeğime göğsümu verdim ve tuttu hergun deniyorduk 1 kere belki emer diye ama olmuyordu.huylandirmadan hergun 1 kere çok açken dene sakin olmaya çalış çok stres yapıyoruz emmeyecek gerginligiyle sende uzan yanına rahatla ve dene.emmeye başlar inşallah.emdikten sonra biberonu reddetti o sagdigim sütleri hep anne sütü yoğurdu yapmak zorunda kaldım.sanki 4 ay biberonla beslenmemis gibi huylandi biberondan.insallah sende atlatacaksin bu günleri

Özge E. B.
13 Ağustos 2025 15:37
İnşallah memeyi alırken tiksiniyor resmen. Yüz ifadesi o kadar berbat ki:( onereceginjz başka birsey var mi

Zehra F. ..
13 Ağustos 2025 17:43
Sizi çok çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım beni 2 yıl öncesine götürdünuz.kendimi kötü hissederdim herkesin bebegi emiyor benimki neden emmiyor diye strese girerdim ve emmeyecek beni stresi bebeğe geçiyor o düşünceyi atın kafanızdan 1 öğün besleyin bir öğün memeden deneyin bazıları kanguruya takın yakın temas halinde olursa bebek daha rahatlar diyorlar.bide bebekte dil bağı varmı baktırın emmeyi engelleyen bir problem olabilir
G
Gül K.
14 Ağustos 2025 11:54
Beraber duşa girmek etkili gerçekten emzirmeyi deneyin emmese bile zorlamayın ve hergün girin bi yerden sonra kırılıyor alıyo memeyi. Bu süreçte de biberon emzik kullanmayın kaşık biberon veya alternatif beslenme yöntemi denersiniz
Bide mayışmış uyku öncesi ve uykuda verin mutlaka
Bide mayışmış uyku öncesi ve uykuda verin mutlaka
D
Dilek P.
14 Ağustos 2025 12:18
Ben de yeni doğan döneminde çok yakın zamanda yaşadım aynı durumu. Bebek hemşiresi önerisiyle mamayı küçük enjektör ile birlikte emzirirken vermeyi denedim, ilk aşamada mama vermeden memeyi asla tutmuyordu sütüm de azdı. Sonrasında her mama ile vermeden denedim bir gün mamasız da tutmaya başladı ve sonrasında emmeye başladı. Ben bu şekilde döndürebildim, umarım size de faydası olur.