4.ay Uyku Sorunları

264 görüntüleme
N

Neslihan K. D.

6 Temmuz 2025 10:39
4 ay 3 günlük bebeğim var. Normalde geceleri 6 7 saate kadar aralıksız uyuyordu. Ancak 4.aya girmemizle birlikte geceleri saat başı ağlayarak uyanmalar, sakinleşememe, aç olmadığı halde emme isteği gibi durumları yaşamaya başladık. Özellikle beşiğinde değil kucağımda uyumak istiyor. Sabaha kadar sevgi seli yani 😄. Özetle bu bir uyku gerilemesi midir? Yoksa ayrılık kaygısı mıdır? Bu durumu yaşayanlar süreci nasıl atlattınız? Ayrıca gündüz uykularımızda biraz bozuldu
G

Gamze P.

6 Temmuz 2025 11:09
4.ay atağına girmiş olabilir bu ayda böyle oluyor
Z

Zeynep A. T.

6 Temmuz 2025 12:25
3.5 ayda başladı şuan 4 ay 3 haftalığız aynı şeyleri yaşıyorum gücüm kalmadı uykusuzluğa 🥺 5. Ayda gerileyecekmiş sabırla bekliyorum
D

Diren T. ..

6 Temmuz 2025 13:20
Dis sancıları uyutma tarzı da çok etkiliyor 4.ayda bizimde öyle olmuştu normal bir süreç sabirla geçmesini bekleyin yapacak bisey yok rahatlatmaya yönelik şeyler yapabilirsiniz diş kaşıyıcı vs her uyandiginda emzirmeyin aç olduğu için zaten saat başı uyanmaz destek istiyor emzik kullanıyorsa emzikle geri uyumasını saglayin
D

Diren T. ..

6 Temmuz 2025 13:21
Sabahları en geç 7bucukta uyanmış olmasi lazım ve her uyku için aralık 2 saat toplamda 4-5 uyku yapıyorlar biri şekerleme oluyor zaten
Y

Yasemin K.

6 Temmuz 2025 18:21
Bu 4.ay neymiş ya bittik valla🫠 Uykusuzluk, sürekli kucak isteği falan yorgunluktan öldük. Bi an önce atlatmak dileğiyle herkese başarılar🫠
E

Ebru C. ..

10 Temmuz 2025 18:10
5. Ay 3gunlukten sesleniyorum asla uyumuyor her uyku öncesi ağlıyor uykuya geçmesi öyle zor ki 4. Aydada böyleydi atak dediler . 5 olduk durum hala aynı gece-gündüz her uykusu öncesi ağlıyor ne zaman ve nasıl geçecek merak ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir