4.ay Uyku

95 görüntüleme
G

Gül K. ..

22 Şubat 2026 14:09
2 gün oldu dört aylık olalı aniden gece uykusu bozuldu sürekli inliyor hareket halinde gözleri kapalı ama uyuyor denilemez bazen emiyor bazen kucağıma alınca uyuyor bırakınca tekrar başlıyor gündüz uykusuzluktan gözlerini ovalaiyor kulağını çekiyor uyutmaya çalışınca ağlıyor çırpınıyor tüm gün boyunca 20 şer dk dan 2 uyku yaptı sadece meşhur uyku geriliği bu mu? Kaç hafta sürüyor? Deneyebilcegim bir yöntem varmi
Ö

Özge İ.

22 Şubat 2026 14:31
Biz 5 aylık olacağız artık aynı sorun bitmedi 3 aylıkken başladı bu durum ve devam ediyor. Uyumamak için sürekli direniyor çığlık atıyor çare bulamıyorum çok yorucu olmaya başladı.
İ

İlayda A.

22 Şubat 2026 15:04
Galiba herkeste aynı sorun var bizde de üç buçuk aylıkken başladı şuan dört buçuk aylık olduk hâlâ aynı emzik filanda almıyor biberona alıştırdim biraz onu emerek uyumaya başladı ninni söylüyorum kucağımda gezdiriyorum inşallah düzelir
B

Buse Ö.

22 Şubat 2026 15:17
Koluma yatirip bedenime dogru ceviriyorum ufak ufak salliyorum ve beyaz gurultu ile uyutuyorum bu yontem ise yaradi gece icin ozellikle deneyebilirsiniz 🌸
H

Hatice G.

22 Şubat 2026 21:30
Benim de üç buçuk aylıkken hafiften başladı ama tam 4 aylık olunca aynen yaşadıklarınızı yaşıyorum uykusunu alsın diye kucağımda uyutuyorum malesef kolum kopuyor. Gece uykusuna 8 de geçerdi en geç şimdi uzun denemeler sonucu 10 u buluyor. az önce bizim yatağımıza koydum daldı sanırım. Gece uykusu öncesi en kötü yanıma yatırıyorum onun da faydası oluyor. Ama zor ve tüketici bir süreç bazen ne yaparsak olmuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir