4.ay Kaosu

92 görüntüleme
K

Kübra Ç.

15 Mart 2026 15:57
4 ay 21 günlük bebeğim var. Birdenbire huyu değişti. Geceleri saatte bir uyanıyor. Günü 5’te başlatıyoruz. Çok sinirli, devamlı sesler çıkarıp ağlıyor. Memeyi yarım dk alıp istemiyor sonra yine acıkıyor. Hastalık sürecinde sağıp biberonla takviye verdiğim zamanlar olmuştu, mama takviyesi de yapmıştım bundan sebep mi bilmiyorum. Desteksiz büyütüyorum çocuğumu, çook zorlanıyorum çok yorgunum. Bu süreç geçici mi?
Fatma A. U.

Fatma A. U.

15 Mart 2026 16:26
Geçici evet merak etmeyin geçiyor bizde aynısını yaşadık atak haftası muhtemelen
B

Burcu ..

15 Mart 2026 16:30
Karnı doyur mu acaba tok mu sadece anne sütü m alıyor sağlıklı olsunlar da bırakın yorulalım Allah sağlık versin kimseyi hastaneye düşürmesin inşallah kolay değil 8 aylık kızım uyku yarım yarın diş sancıları bende çok yorgunum ve sonrasında kendime kızıyorum çocuk yeni baştan bir çocuk büyüyor gelişiyor öncelik çocuğunuz olsun sağlık olsun annelik kolay değil yaş kaç olursa olsun bence keyfini çıkarın minikle eğlenceye çevirin zor ama ben öyle yaptım hep
K

Kübra Ç.

15 Mart 2026 20:06
Çok kısa emiyor anlamadım normalde bu kadar az yiyen bir bebek değildi, acaba tam doymadığı için mi uyanıyor bilmiyorum. Sütüm varken mama da vermek istemiyorum ama bazen mecbur kalıyorum😭
E

Elanur Ü.

15 Mart 2026 22:19
4 ay atağı yaşıyorsunuz malesef😒 Ama geçiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir