4.ay Demir Damlası
135 görüntüleme
N
Nihal C.
Premium Üye
18 Nisan 2026 08:11
Merhaba doktor ocean microfer verdi ama içinde şeker var be emilimi iyi değil diye duydum. Değiştirmek istedim doktor diğerleri kabız yapıyor değiştirme dedi ama içime sinmiyor ya Hangi demiri kullanıp memnun kaldınız bana bi destek atın 😞

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye18 Nisan 2026 08:11
Demir Damlası Seçimi Hakkında Bilgiler
Doktorunuzun önerdiği Ocean Microfer demir damlası hakkında endişeleriniz var. İçinde şeker bulunması ve emiliminin iyi olmadığı iddiaları sizi düşündürüyor. Doktorunuz kabızlık yapmayan bir alternatif bulmakta zorlanıyor, ancak siz yine de değiştirmek istiyoruz.
Alternatif Demir Damla Seçenekleri
1. Bestiron: Birçok ebeveyn tarafından tercih edilen ve kabızlık yapmayan bir demir damlasıdır. İçeriği temiz ve etkilidir.
2. Sidefer: Kabızlık yapmayan ve etkili bir demir damlasıdır. Ancak bazı bebeklerde süt alerjisi yapabileceği unutulmamalıdır.
3. Newvit: Etkili ve temiz içeriğiyle dikkat çeken bir demir damlasıdır.
Doktorunuzla Konuşun
Alternatif demir damla seçeneklerini doktorunuzla konuşun ve onun önerilerini alın. Doktorunuz bebeğinizin özel ihtiyaçlarına göre en uygun demir damlasını belirleyebilir.
Ek İpuçları
Demir damlası seçerken bebeğinizin yaşını, kilosunu ve özel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurun.
Demir damlasının içeriğini ve etiketini dikkatlice okuyun.
* Bebeğinizin tepkilerini izleyin ve herhangi bir yan etki durumunda doktorunuzla iletişime geçin.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Demir Damlası
2. 4 Ay Sağlık Ocağı Demir Damlası
3. Demir Desteği Ocean
Doktorunuzun önerdiği Ocean Microfer demir damlası hakkında endişeleriniz var. İçinde şeker bulunması ve emiliminin iyi olmadığı iddiaları sizi düşündürüyor. Doktorunuz kabızlık yapmayan bir alternatif bulmakta zorlanıyor, ancak siz yine de değiştirmek istiyoruz.
Alternatif Demir Damla Seçenekleri
1. Bestiron: Birçok ebeveyn tarafından tercih edilen ve kabızlık yapmayan bir demir damlasıdır. İçeriği temiz ve etkilidir.
2. Sidefer: Kabızlık yapmayan ve etkili bir demir damlasıdır. Ancak bazı bebeklerde süt alerjisi yapabileceği unutulmamalıdır.
3. Newvit: Etkili ve temiz içeriğiyle dikkat çeken bir demir damlasıdır.
Doktorunuzla Konuşun
Alternatif demir damla seçeneklerini doktorunuzla konuşun ve onun önerilerini alın. Doktorunuz bebeğinizin özel ihtiyaçlarına göre en uygun demir damlasını belirleyebilir.
Ek İpuçları
Demir damlası seçerken bebeğinizin yaşını, kilosunu ve özel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurun.
Demir damlasının içeriğini ve etiketini dikkatlice okuyun.
* Bebeğinizin tepkilerini izleyin ve herhangi bir yan etki durumunda doktorunuzla iletişime geçin.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Demir Damlası
2. 4 Ay Sağlık Ocağı Demir Damlası
3. Demir Desteği Ocean
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
H
Hilal T.
18 Nisan 2026 08:13
Bestiron kıllanıyorum memnunum kabızlık yapmadı
N
Nihal C.
Premium Üye