4.ay Atak Mıdır
137 görüntüleme
Ş
Şahande E.
6 Temmuz 2025 05:53
Bebeğim 4 ay 15 günlük gündüz uykuları kısa da olsa yatıyorum düzenli uyguluyorum gece de en geç 21.00 olacak şekilde uyuyor fakat ilk uykusunu 2-3 saat uyuduktan sonra saat başı emmek için kalkıyor ve memede uyumak istiyor uyuduğunda çekince çok ağlıyo açlıktan ziyade alışkanlık oldu başına gelen var mı nasıl çözüm bulabilirim ?
K
Kader K.
6 Temmuz 2025 06:12
Benım bebeğim 5 aya girdi dün biz 3bucuk aylıkken başladik bu sorunları yaşamaya gündüz 10 15 dk uyuyordu gecede sık sık kalkıyordu akşam 6bucuktan sonra dısarı çıkarıyorum evımın köşesinde park var orada ağaçları izlemeyi çok seviyor arabasıyla gezdiriyorum en geç 8de evdeyız hemen dus aldırıp emziriyorum emerken uyuyor 4 5 saat kesıntısız uyuyor sonra acıkıp kalkıyor ondada emıyor uyuyor hemen sabah 7bucukta kalkıyor kan damlası veriyorum yarım saat bakımı oyunu vs derken yıne emiyor uyuyor ama gündüzleri hiç uyumadıgı bile oluyor maâlesef
Ş
Şahande E.
6 Temmuz 2025 09:26
Uyku öncesi duş işe yarıyor mu sizde ? Ben de bir ara uyku önde rutin yapmıştım ama uyuma süresi aynı olunca duş zamanını gündüze çevirdim tekrar akşam vaktine mi dönsem diye düşündüm
K
Kader K.
7 Temmuz 2025 06:24
Çok işe yarıyor bazen zorunlu olarak dısarda oluyoruz geç geliyoruz uyku saatı yarım saat 1 saat kaçıyor yıkamayım diyorum ama o zaman da uyumuyor genelde uyku öncesi duş daha iyi bence rahat rahat uyuyorlar dus sonrası mutlaka bebek yağı ile masaj yapıyorum bazen o zaman bile uykuya dalıyor