4.ay Atağı Uykuya Geçememe

94 görüntüleme
G

Gamze Ş.

10 Şubat 2026 00:17
4 buçuk aylık erkek bebeğim var yaklaşık 1 buçuk aydır uykuya geçerken hep ağlıyor bu son zamanlarda daha da arttı tabiki uykuya geçemediği için emerken bile ağlıyor çok bağrıyor ve çok ağlıyor bu kadar ağlaması normal mi ayrıca çok huzursuz sürekli yenilik istiyo gündüz uykuları yok denilecek kadar azaldı her türlü uyutma yöntemini deniyorum uyumak için ağlıyor ama uyuyamıyor
Ilgım G.

Ilgım G.

10 Şubat 2026 00:20
Size diyebileceğim tek şey geçiyor bir hafta daha oluyor en fazla sonra geçiyor, en zor ataklardan biri sakin kalmaya çalışın. Kucaklıyorum sizi, sabredin geçecek
Z

Zeynep O. ..

10 Şubat 2026 00:21
Aynı durumları yaşıyoruz 4 ay 4 günlüğüz 3 haftaya yakın bı suredir böyle devam ediyor. Uyanıklık saati uzayınca böyle oluyor aslında daha fazla ve uyuduklari zaman yeterince uykuda kalmadiklarinda. Benimki yarım saatte uyanıyor sonra çığlık kıyamet geri uyutmami istiyor. Oysa 1 saat en az uyusa belki uykusunu alacak ama o da yok
Afranur K.

Afranur K.

10 Şubat 2026 00:55
Biz de 4 aylığız çok sinirlenmeye başlamıştı, sonra takip ettiğim hekimlerden birinin videolarında sabah 10.30 gibi bir yürüyüşün bebeğin uykusunun kalitesini arttırdığını izledim. O saatlerin ışık gelişi vs. Alakalı bir uyarandan bahsediyordu

1 haftadır düzenli tarım aaat bi bebek arabası ile geziyoruz, gerçekten sinirinin azaldığının farkındayım, hatta bir kere anakucağında saat 21.30 da kendiliğinden uyudu 😂 tabi bir daha olmadı ama daha iyi diyebilirim.

Hem temiz hava bana da iyi geldi, 4 duvardan uzaklaşmak insanın ruhen de iyi olmasını sağlıyor önerebilirim açıkçası
G

Gamze Ş.

10 Şubat 2026 00:57

Afranur Keskin

Biz de 4 aylığız çok sinirlenmeye başlamıştı, sonra takip ettiğim hekimlerden birinin videolarında sabah 10.30 gibi bir yürüyüşün bebeğin uykusunun kalitesini arttırdığını izledim. O saatlerin ışık gelişi vs. Alakalı bir uyarandan bahsediyordu

1 haftadır düzenli tarım aaat bi bebek arabası ile geziyoruz, gerçekten sinirinin azaldığının farkındayım, hatta bir kere anakucağında saat 21.30 da kendiliğinden uyudu 😂 tabi bir daha olmadı ama daha iyi diyebilirim.

Hem temiz hava bana da iyi geldi, 4 duvardan uzaklaşmak insanın ruhen de iyi olmasını sağlıyor önerebilirim açıkçası

Evet bende hava iyiyse çıkarıyorum bi yarım saat dışardan gelince uyuyor ama bu tek seferlik bi sonraki uykuya geçişte yine aynı sorunu yaşıyoruz tabi ben 10:30 da değilde 12-1 gibi çıkarıyorum
G

Gamze Ş.

10 Şubat 2026 00:58

Ilgım Göbekli

Size diyebileceğim tek şey geçiyor bir hafta daha oluyor en fazla sonra geçiyor, en zor ataklardan biri sakin kalmaya çalışın. Kucaklıyorum sizi, sabredin geçecek

Çok ağladığı için pes ediyorum uyutmaya çalışmıyorum yoksa ağlasın am uyusun mu bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum
G

Gamze Ş.

10 Şubat 2026 00:59

Zeynep Orhun

Aynı durumları yaşıyoruz 4 ay 4 günlüğüz 3 haftaya yakın bı suredir böyle devam ediyor. Uyanıklık saati uzayınca böyle oluyor aslında daha fazla ve uyuduklari zaman yeterince uykuda kalmadiklarinda. Benimki yarım saatte uyanıyor sonra çığlık kıyamet geri uyutmami istiyor. Oysa 1 saat en az uyusa belki uykusunu alacak ama o da yok

Size de sabırlar diliyorum gerçekten evet azda olsa uyku zamanlarında uyusalar belki bu kadar zor olmayacak
Ilgım G.

Ilgım G.

10 Şubat 2026 08:25

Gamze Şahin

Çok ağladığı için pes ediyorum uyutmaya çalışmıyorum yoksa ağlasın am uyusun mu bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum

Ben ne zaman isterse o zaman uyusun şeklinde geçirdim, çok uzun bir süreç değildi çünkü

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir