4.ay Atağı

110 görüntüleme
T

Tuğba B.

9 Şubat 2026 20:04
oğlum 4 ay 2 günlük. İnanılmaz bir şekilde bağırarak ağlıyor cırlıyor. Bende sakinleşiyor sadece bazen ben bile çare olamıyorum. Kalkıp oturmak istiyor ama etraftan oturtma çok yanlış yük biniyor ona bilmem omuriliği eğrilir falan diyorlar. Bu süreç nasıl hafifletilir ne yapılması gerekir? İştahı da azaldı sanki. Biberonu gece tam tutuyor gündüz çok zor yediriyorum
E

Esra A.

9 Şubat 2026 20:16
Ben bebeğimi Osman hoca önderliğinde 3.5 aylık kucağımda destekli oturtmaya başladım . Etraf her şeye bir şey söylüyor bebek başını tutabiliyorsa kalkmaya istekliyse bence oturtulabilir çok uzun süre olmayacak şekilde (günde 5 - 10 dk ) . İştahı azalıyor emmek istemiyor bende de aynısı oldu hatta 4- 5 ay arasında hiç emmek istemedi ve hiç kilo almadı . Şuan 6 aylık ve yeni yeni toparlayabiliyoruz kilosunu ama yeme isteği geldi geri bizde . Biraz daha uyku sersemiyken yedirmeye çalışın ben öyle yaptım elimden o geliyordu bir tek . Tez zamanda düzelir umarım 😊
Hatice C. .

Hatice C. ..

9 Şubat 2026 20:27
Kucağında oturabilir o kadarciktan bişey olmaz ama daha çok diş sıkıntısı gibi duruyor
T

Tuğba B.

9 Şubat 2026 21:10
Esra Aktan
Ben bebeğimi Osman hoca önderliğinde 3.5 aylık kucağımda destekli oturtmaya başladım . Etraf her şeye bir şey söylüyor bebek başını tutabiliyorsa kalkmaya istekliyse bence oturtulabilir çok uzun süre olmayacak şekilde (günde 5 - 10 dk ) . İştahı azalıyor emmek istemiyor bende de aynısı oldu hatta 4- 5 ay arasında hiç emmek istemedi ve hiç kilo almadı . Şuan 6 aylık ve yeni yeni toparlayabiliyoruz kilosunu ama yeme isteği geldi geri bizde . Biraz daha uyku sersemiyken yedirmeye çalışın ben öyle yaptım elimden o geliyordu bir tek . Tez zamanda düzelir umarım 😊
Umarım çok teşekkür ederim. Ağlaması Okadar sesli ki duyan gören çocuk çatlıyo sanır. Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten. Bir de geçmeyen bir pişik oldu. Acaba ondan ağlayabilir mi?
T

Tuğba B.

9 Şubat 2026 21:10
Hatice Celik
Kucağında oturabilir o kadarciktan bişey olmaz ama daha çok diş sıkıntısı gibi duruyor
Çok salyası var acaba öyle mi
Hatice C. .

Hatice C. ..

9 Şubat 2026 22:29
Tuğba Birol
Çok salyası var acaba öyle mi
Büyük ihtimalle ondan daha çok anneye düşkün oluyor Bebek memeyle anne kokusuyla sakinleşmeye çalışıyor
E

Esra A.

10 Şubat 2026 09:06
Tuğba Birol
Umarım çok teşekkür ederim. Ağlaması Okadar sesli ki duyan gören çocuk çatlıyo sanır. Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten. Bir de geçmeyen bir pişik oldu. Acaba ondan ağlayabilir mi?
Tabi ki olabilir küçücük bişey bile keyiflerini bozmaya yetiyor . Diş için tetagil önerebilirim bitkisel ve ağrıyı hafifletiyor . Pişik içinde açık kalsın o bölge günde yarım saat 1 saat o bölgeyi suyla yıkayın ya da her gün banyo yaptırmaya çalışın ( kafasına her gün şampuan dökmeyin bence) . Pişik kremi ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama mustela vardı bende ben bu yolu uygulayıp kremi de hafif tabaka olarak sürünce 2 gün içinde geçmişti . Daha uzun sürerse doktora gidin . 😊
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir