4.ay Atağı
45 görüntüleme
A
Ayşenur A.
13 Kasım 2025 16:17
4. Ay ayağına 4.5 aylık başladık 5 aylık oldu hala aynı Allahım ne zaman geçer bu atak
C
Ceren ..
13 Kasım 2025 16:57
biz de aynı durumdayız biz bi de üçüncü ayın sonunda başladık beş olduk hala devam delirmek üzereyim
A
Ayşenur A.
13 Kasım 2025 17:00
Valla anlamadım gitti gerçekten. Bu bir atak değil bataklık resmen
E
Ebru G. ..
13 Kasım 2025 17:13
Nasıl bir atak bu
M
Meryem
13 Kasım 2025 17:27
Süreç çok zor çünkü hem büyüme atağı yaşıyorlar hem de diş vb sorunları ağrıları çekiyor bebeklerimiz. Biz de inanaılmaz zor geçirdik suan tam 5 aylık oldu bir iki gündür eski düzene dönebildik gibi her şey bu ay bozulmuştu uyku beslenme oyun alışkanlıkları hepsi aklınıza ne gelirse. Yeni doğan dönemi daha kolaydı resmen. Ama geçiyor bu dönem de sabırlı olup bebeğimize destek olup onun ağrılarını hafifletme yolu bulmalıyız. Ben4. Ay içiersinde bebeğimle yapışık yaşadım çünkü asla kucaktan inmiyordu. Ek olarak sadece beni istiyordu baba teyze nine kucağında aglıyor bana yöneliyordu. Gece uykuları 10 12 kez bölünüyordu dedim bittik biz böyle devam ederse mahvolduk sonra ağrılar ya da bilemiyorum bebeğimiz ne yaşıyorsa o azalınca süreç normale dönmeye başlıyor. Geçiyor biz atağı bitirdik gibi bakalım.
A
Ayşenur A.
13 Kasım 2025 17:33
Ebru hanım uyumak istememe meme emmek istememe her şeye ağlama mızmızlanma ne ararsanız ver
A
Ayşenur A.
13 Kasım 2025 17:33
Meryem hanım tam olarak öyle umarımbizimde çabuk biter