4ay 9 Günlük Uyku Reddi

104 görüntüleme
A

Aslı

20 Aralık 2025 08:52
Bebeğimin gözünden uyku akıyor ama gözümü kapatıp uyucam diye ödü kopuyor sanki. Hiçbir rutini kabul ettiremedim uykuda şimdiye kadar her seferinde farklı bir şekilde uyumak istiyor ama bu hafta hiç uyumak istemiyor. Yaygarayı basıyor. Emerken gözleri gidiyor gidiyor sonra uyuduğunu farkedip memeyi çıkarıp bağırıyor gece gündüz böyle olduk normal mi bu aylarda böyle olan var mı? Uykusuzluktan helak olduk:)
B

Buket ..

20 Aralık 2025 08:59
Bebek arabasıyla dışarıya çıkabilirsiniz ben gün içi uykularını dışarda yaptırıyordum günde 2 kere 1er saat uyuyordu dışarda
Hacer A.

Hacer A.

20 Aralık 2025 09:02
Merhaba, Bende kızıma gün içinde bedenini yoracak hareketler yaptırıp dışarı çıkartıyorum öyle uyuyor :)
A

Aslı

20 Aralık 2025 09:21
Gece uykusuna normalde 20-30 dkda geçiyordu şimdi en az bir buçuk saat sürüyor uyuması iyice dalsın diye beklerken 2saati buluyor bu yeni bi atak mı?
G

Gdkmc

20 Aralık 2025 09:31
4.ay atağı
B

Buket ..

20 Aralık 2025 09:40
20 dakika uyutmaya çalıştıktan sonra uyumadıysa 15-20 dakika ara verin uykuya zorlamak direnci arttırır. Gun içinde öğrendiği veya yapmaya çalıştığı şeyleri uykudan önce yaptırmaya çalışın beyni aktif olduğu için yeni öğrendiği seyleri denemek ister yeteri kadar pratik yaparsa uykuya geçmesi daha kolay olur
A

Aslı

20 Aralık 2025 09:49
Dediğiniz gibi yapıyorum zaten Windows gibi sistemi geri açılınca zorlamıyorum yine oynuyoruz 2. Kez uykusu gelince yineaynı uyutmalar ama yemin ediyorum bunu 3-4 kere yaşamadan uyuyamıyor bu şekilde de iyice huzursuzlanmış oluyor ve 2saat sürüyor gece uykusuna geçişimiz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir