4ay 8günlük Bebeğimi Tanıyamıyorum
126 görüntüleme
M
Merve Ş. G.
30 Haziran 2025 20:26
Bebeğim bütün gün kucağımda sürekli mızmız ağlıyor emmek istemiyor memede ağlıyor, uyumak istemiyor uyusa da yarım saat uyuyup çığlık çığlığa uyanıyor. Kısa süre uyurken emzirebilirsem emziriyorum yoksa mümkün olmuyor. Birkaç gündür gece uyunayı da reddetmeye başladı. Sadece anne sütü alıyor gece o yüzden daha sık uyanıyorduk ama şimdi yatarken de uyumak istemeyiverdi. Uyutmamız 4 saati buluyor her yolu denedik uyku rutinimiz zateb 2 aydır vardı onuda yapmaya devam ediyoruz ama kucakta, anakucağında, ayakta heryerde sallamayı denedik yok olmuyor çocuk uyumuyor. Ne yapabiliriz yaşayan tavsiyesi olan nolur bi şey söylesin çok yorulduk😭
A
Ayşenur Ç. ..
30 Haziran 2025 20:48
Maalesef bizde 4 ayda meme reddi ile karşılaştık her yolu denedim fakat ben yenemedim mama veriyorum sağdığım sütü içmiyor zaten
Gece uykusu çok zor oluyor bu biz banyo yaptırıyoruz saat 10 gibi yani başka çare kalmadı
Gece uykusu çok zor oluyor bu biz banyo yaptırıyoruz saat 10 gibi yani başka çare kalmadı
S
Sema Ö.
30 Haziran 2025 20:51
Benim bebeğim de 3. Ayını doldurduktan sonra böyle tepkiler vermeye başladı şuan 5 aylık olduk hala aynı bas bas bağırıyor hiçbirşeyden memnun olmuyor kucakta gezerken emerken sadece dışarıda biraz susuyor hiç yatıramıyorum yatırdığım an çığlığı basıyor hayatım çekilmez bir hal aldı ama sabrediyorum bakalım ne zaman geçecek
S
Sema Ö.
30 Haziran 2025 20:52
Memeyi reddettiği zamanlar mama verdim sonra sonra aştık bu arada yine krize girince reddediyor ama emiyor ağlama krizine girmediği durumlarda
M
Merve Ş. G.
30 Haziran 2025 20:53
Ayy Allah hepimizin yardımcısı olsun ya çok zormuş çocuk büyütmek çok zor
Ş
Şahande E.
30 Haziran 2025 20:57
4 ay 9 günlük bebeğim bizim de durumumuz aynı sayılır hep kucak istiyor gündüz uyumak istemiyor gece ilk uykusundan sonra neredeyse saat başı emmek için kalkıyor. Bu süreçte bebeğimi bol bol dışarı çıkartıyorum farklı uyarıcılar dikkatini çekiyor, evde farklı etkinlikler belirlemeye çalışıyorum yine de pek yapacağımız bir şey yok gibi sürecin geçmesini bekleyeceğiz 🥲