4.ay

113 görüntüleme
K

Kübra Ç.

4 Şubat 2026 11:25
Merhaba, bu ayda uykudan ağlayarak uyanma görülür mü? Uykuları zaten kısaydı, şimdi 10’ar dk’lara düştü. Yaşayan var mı?
B

Büşbüş

4 Şubat 2026 11:26
Evet uyku gerilemesi yaşarlar ama uykudan ağlayarak uyanma bazen de diş ihtimali düşündürür
Ö

Özge C.

4 Şubat 2026 12:05
Bizde aynı durumdayız ağlayarak uyanıyor uykular inanılmaz kısaldı beslenirken bile huzursuzlaniyor
B

Büşbüş

4 Şubat 2026 12:09

Özge Ceylan

Bizde aynı durumdayız ağlayarak uyanıyor uykular inanılmaz kısaldı beslenirken bile huzursuzlaniyor

Dişlerini kontrol edin diş için yatıştırıcı verebilirsiniz tetagil vs
A

Adile Q.

4 Şubat 2026 12:25
Hayır diş için erken 4 cü ay atağl yaşıyorsunuz muhtemelen
K

Kübra Ç.

4 Şubat 2026 17:10

Adile Qaravaliyeva

Hayır diş için erken 4 cü ay atağl yaşıyorsunuz muhtemelen

Ama damakları kaşınıyor devamlı elleri ağzında, dr da dişler patlayabilir dedi, bilemedim:/
K

Kübb

4 Şubat 2026 20:20
Benim bebeğim de 15haftalık. 1 haftadır inanılmaz zorlanıyoruz uyku konusunda. Dişlerden ben de şüpheleniyorum ama inşallah ataktır yani yoksa bir de normalde böyle olduysak atakta ne olacak diye kara kara düşünüyorum
M

Melek G.

6 Şubat 2026 12:28
Diş için erken yorumunu doğru bulmuyorum. Aynı sorunu biz de yaşıyoruz doktorumuz diş dedi. Her bebekte de süreç farklı ilerler dişle doğan bebek de gördüm çok geç diş çıkaran da dedi. Biz de ağlayarak uyanıyoruz. Diş yorumu yaptı. Tetagil vermeye çalışıyorum böyle durumlarda
Damla A. .

Damla A. ..

7 Şubat 2026 03:21
[4.aya](4.aya) girer girmez bizde de başladı ama gozlemledigim kadarıyla uyku ya geri dalmakta zorlanıyor benim merak ettiğim bu durumu ne kadar kolaylastirabiliriz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir