4.ay

203 görüntüleme
Şimal

Şimal

11 Ocak 2026 16:27
Bebeğmi 4 ay 17 günlük.1 aydır salya artışı var ,herşeyi ağzına almak istiyor.son 15-20 gündür çok fazla huzursuz sürekli mızmız, ağlar gibi ses çıkarıyor ateşi yok hastalık belirtisi yok.dikkatını dağıtınca duruyor sonra tekrar devam ediyor .neyi var anlayamıyorum ve çok yoruldum . sebebi ne olabilir ya var mı bu durumu yaşayan
A

Ayşegül Ü.

11 Ocak 2026 16:35
Bebeğiniz diş çıkarıyor, diş etleri kaşındığı için böyle yapıyor. Diş kaşıyıcı, tetagil, soğuk uygulama, karanfil kürü, bunları deneyerek rahatlatabilirsiniz. Oğlum şu an 6 aylık, aynı şeyleri yaşadık. Zaten diş, etin içinde hareket ettiği için tükürük artışı oluyormuş, yani salya =diş.
B

Büşra T.

11 Ocak 2026 16:56
Hem diş hem atak dönemi
Şimal

Şimal

11 Ocak 2026 16:57
Çok yorucu bu dönem ya🥲
Ş

Şerife ..

19 Nisan 2026 11:42
Şimal hanım burada belirttiğiniz sorunlar geçti mi ? Sebebi diş miymiş ? Bizde 4 ay 21 günlüğüz ve aynı sorunları yaşıyoruz ayrıca yarım saatlik uykuları var ağlayarak uyanıyor hep
Şimal

Şimal

4 Mayıs 2026 17:33
Şerife
Şimal hanım burada belirttiğiniz sorunlar geçti mi ? Sebebi diş miymiş ? Bizde 4 ay 21 günlüğüz ve aynı sorunları yaşıyoruz ayrıca yarım saatlik uykuları var ağlayarak uyanıyor hep
Evet muhtemelen dişe bağlıydı doktorumuzun önerisi ile Tetagil kullanıyoruz çok şükür daha iyi suan 🌸
S

Seda S. A.

23 Mayıs 2026 21:11
Bebeğim mamayla besleniyor normalde dört aylık ama erken doğum oldu 36 + 4’e göre üç ay on gün gibi oluyor mamaya geçtikten sonra kakasını altı gün beş gün o şekilde yapmaya başladı probiyotik ya da gaz damlası verdiğimde sanki daha uzun yaptığını fark ettim onları kestim gün içerisinde gaz çıkarma oluyor ama kakası 3-4 günde bir geliyor huzursuz olduğu zamanlarda ıkınıyormuş gibi geliyor bana acaba dört ay sendromu mu yoksa kabızlılığa bağlı şikayetler mi anlayamadım. Sendromlar doğum zamanına göre mi yoksa düzeltilmiş zamanına göre mi yaşanıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir