4.ay
94 görüntüleme
S
Sümeyra B. ..
28 Temmuz 2025 12:04
Bebeğim 4 aylık emzirerek uyutuyorum 2 gündür emzirmek için kucağıma aldığımda ağlıyor ve asla emmiyor sadece yan yatarak emzirdiğimde emmeyi kabul ediyor
Emzirerek uyuttuğum için de başka türlü uyuyamıyorum
Geceleri 2 kere uyanır emer geri uyurdu şuan sıksık uyanıyor ve uyumuyor
Gündüzleri uykuya direniyor ve ağlıyor
Emzirerek uyuttuğum için de başka türlü uyuyamıyorum
Geceleri 2 kere uyanır emer geri uyurdu şuan sıksık uyanıyor ve uyumuyor
Gündüzleri uykuya direniyor ve ağlıyor
M
Melike Ö.
28 Temmuz 2025 12:08
Benim bebeğimde 3 aylık bizde aynıyız kesinlikle uyku dışında kabul etmiyor biberon enjektör kaşık hepsini denedim genel olarak beslenmeyi reddediyor bu aylarda bebeklerde genel olarak meme reddi olabiliyor ilk oğlumdan tecrübeliyim sonrasında geri eski düzene dönüyorlar ama biraz zaman alıyor emerek de uyusa o beslenme onlara 4 saate kadar yetiyor
S
Sümeyra B. ..
28 Temmuz 2025 12:15
Biberonu ara ara kabul ediyor enjektör ve kaşığı denemedim
Emmeyi çok seviyor normalde memede çok fazla vakit geçirmek istiyordu bu duruma gelince ne yapacağımı bilemedim panik oldum
Bebeğiniz sağlık ve mutlulukla büyüsün
Emmeyi çok seviyor normalde memede çok fazla vakit geçirmek istiyordu bu duruma gelince ne yapacağımı bilemedim panik oldum
Bebeğiniz sağlık ve mutlulukla büyüsün

Cihan K. ..
28 Temmuz 2025 12:18
Biz de 4. Ayın içindeyiz. Birkaç gündür tüm düzenimiz bozuldu ve huysuzluk arttı. 4. Ay atağı dedikleri bu galiba. Bahsettiğiniz şeylerin benzerlerini yaşıyoruz. Muhtemelen 2 3 hafta kadar böyle devam edip düzelecek. Sabredip rutinlerden çok şaşmamaya çalışacağız mecbur.
Y
Yıldız C.
28 Temmuz 2025 13:10
Günlerce hatta haftalarca direndiğim durum. 3.aydan sonra geldi başımıza Bunun için kızım kendi arabamız hariç hiç bi yerde kucağımda emmedi hep yatarak emdi , ama böylesi işime gelmedi de değil uyku düzeninin böyle yakalayabildim. Kötü olan memeden kısmen de olsa uzaklaşıyor , çünkü uyanıkken zaten emmek istemiyor anca mayhoş olduğunda , yada uyuduğunda artık bebeğimle uyuyorum mecburen çünkü sürekli bunun için uyanıyordu , şuan 7 aydayız artık meme için uyanmıyor gece maması hazırlayıp veriyorum uyanma saatine yakın. En azından geceleri biraz daha sancısız geçmeye başladı diyebilirim