4ay 17günlük Çığlıkla Uyanma

208 görüntüleme
L

Lale

19 Haziran 2026 03:41
Arkadaşlar bebeğim çığlık atarak uyanıyor 2 gündür bağırıyor resmen yani normal mi çok yüksek yani. Başka bi derdi mi var diye düşünüyorum ama o da yok. Uykusu zaten berbat gece uyumuyor hep uyanıyor erken uykuya geçiş diye bişey zaten kalmadı çok geç saate kadar uğraşıyorum. Uyuduğunda da böyle uyanıyor. [4.ayda](4.ayda) olur diyolar çok normalmiş düzen bozulurmuş. Bizde de aynen durum öyle düzen müzen uçtu. Normal mi doktora götürmeli miyim?
N

Nazlıcan

Premium Üye
19 Haziran 2026 04:53
[4.ay](4.ay) atağı ve uyku gerilemesi, sanırım bunu yaşamayan yok. Sadece bunu yapıyorsa doktora götürmenize gerek yok
A

Ayşenur Ş.

19 Haziran 2026 07:32
15-19 hafta arası oluyor benim ki 21 e kadar sürdü sanırım garip uyumalar ve uyanmalar
M

Meryem ..

Premium Üye
19 Haziran 2026 10:02
3 haftadır böyle 20. Haftaya geldik canımdan bezmek üzereyim 😂 neredeyse bütün uykular ağlamalı
L

Lale

19 Haziran 2026 11:42
Of arkadaşlar berbat ya napıcaz böyle ben anlamadım yani rutini bozmamak gerekiyo ama istemesemde bozuluyor ne kadar sadık kalsamda, 8:30-9 gibi yatıyosa 2 saat sonra kalkıyor uzun uyku yapardı asla yapmıyor artık, yani her yedikten 2-3 saat sonrasında kalkıyor öyle diyim 😓 öyle ki ağlama şeklinden uçuk bile çıkardım aşırı tetikleniyorum ağlamasına tahminen ne zaman geçicek bu durum
N

Nazlıcan

Premium Üye
19 Haziran 2026 23:20
Biz yarın 21 haftalık olucaz hala yapıyor. Bir de dün sünnet olduk x2 huysuzluk modundayız kriiizzz
N

Nazlı A.

20 Haziran 2026 14:37
Benimki 14 haftalık acaba ofa mı böyle oldu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir