48 Günlük Bebeğim Sarılığı Geçmedi

69 görüntüleme
N

Neslihan Ö.

20 Temmuz 2025 06:00
Gözünün içinde yüzünde az da olsa sarılık kaldı tam olarak ne zaman geçer beni çok emmiyo sağıp veriyorum kilo alımı güzel idrarını da yapıyo ama vücutta halen daha var sank
Büşra A.

Büşra A.

20 Temmuz 2025 06:40
Fizyolojik sarılık denen durum olabilir. Biraz zor geçiyor. Genelde mama takviyeside yapılıyor bu gibi durumlarda bence doktorunla tekrar görüşün mama için. Geçici olarak veriliyor mama, emzirmeye çalış biberona alıştırma akış rahat olduğu için memeyi istemiyor bebekler içerde okuyup çıkmışlar :)) şahsi fikrim tabiki sen annesi olarak daha iyisini bilirsin
N

Neslihan Ö.

20 Temmuz 2025 10:18
Mama da veriyorum günde maksimum 2 kere
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Temmuz 2025 15:28
Bol bol besleyin bebeğinizi hekiminiz tekrar kan tahlili istemiştir zaten sarılık değeri düşmese yatışı istenirdi. Cillteki sarılık yani gözle gördüğünüz 1-2 hafta daha sürebilir normal
A

Ayşe V. ..

20 Temmuz 2025 19:21
Benim bebeğimde de uzamış sarılık vardı 21. Günde tekrar gittim beklenen değerin üzerindeydi tahliller yapıldı anne sütü sarılığı çıktı ve sürekli emziriyirdum aralarda da sağıp vermeme rağmen uzamış sarılık oldu Dr 40 çıkana kadar geçer dedi ve geçti sizinki henüz geçmemiş tekrar bir gosterseniz mi ( bu arada bizim orda sarılık ocağı varmış batıl gelebilir gittim söyleneni yaptım ve 3 gün içinde azaldı sonra geçti)
C

Ceren A.

21 Temmuz 2025 08:27
Bizim üçüncü ayda geçti anne sütü sarılığı diyorlar korkmayın gözden çok zor geçiyor
G

Gizem K.

21 Temmuz 2025 08:55
Benim bebeğimin de 2,5 aylıkken geçmişti. Uzamış sarılık için ben de çok araştırma yaptım, geçmiyor ne zaman geçecek bi sorun mu var acaba vs diye düşündüm. Ancak son kontrolünüzde takip etmek yeterli dendiyse, tahlillerde ekstra bir tedaviye gerek duyulmadıysa geriye sadece beslemek ve beklemek kalıyor. İnsan bunu sürecin sonunda anlıyor tabi. Acele etmeyin. 3 ayda geçen de var 5-6 ayda geçen de. İnanın bi anda hem gözleri hem ten rengi değişiyor ve bitiyor. Kendinizi üzmeyin birazcık sabır

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir