46 Günlük Beslenme ve Uyku

73 görüntüleme
P

Pınar S.

3 Nisan 2026 15:55
Bebeğim 46 günlük emzirme sonrası uykuya çok zor geçiyor aradan 2 saat geçiyor en az, sonra uyuyor ve bıraksam 5-6 saat uyuyacak uyandırmalı ve beslemeli miyim ? Uyumadı diye biraz uyumasına izin veriyorum ama açlık 4 saati geçince panik olmaya başlıyorum
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Nisan 2026 16:02
Eğer üç kilo üzeri doğan bir bebekse beslenmeden 5-6 saat yatabilir ama akşam için geçerli gündüz üç dört saat aralıklarla beslenmeli
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Nisan 2026 16:04
Bebek emmese bile sağım yapıp biriktirin sütünüz etkilenmesin
P

Pınar S.

3 Nisan 2026 16:07
Sibel Yılmazer
Bebek emmese bile sağım yapıp biriktirin sütünüz etkilenmesin
Mama da veriyorum sağıyorum da bu sütleri ne yapacağım bilmiyorum buzluğa atıp duruyorum
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Nisan 2026 16:10
Sütlerin saatini üstüne yazın sağım yaptıkça o saatlerde emziremezseniz çıkarın verin sıcak suda ılık bir şekilde mama da 3-4 saat arayla emzirmeden sonra talep ettiği ml kadar veririsiniz sakladığınız sütleri ek gıdada bile kullanabilirsiniz
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Nisan 2026 16:11
Özellikle diş çıkarma sürecinde kurtarıcı oluyor
P

Pınar S.

3 Nisan 2026 16:13
Sibel Yılmazer
Sütlerin saatini üstüne yazın sağım yaptıkça o saatlerde emziremezseniz çıkarın verin sıcak suda ılık bir şekilde mama da 3-4 saat arayla emzirmeden sonra talep ettiği ml kadar veririsiniz sakladığınız sütleri ek gıdada bile kullanabilirsiniz
Ama zaten emiyor örneğin günde 4 kez emzirip 3 kez mama veriyorum o saatlerde versem 1 defa mı emzireceğim
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Nisan 2026 16:19
Anne sütü yeterliyse mama desteğine gerek yoktur bebek ortalama 500 gram ile bir kilo arasında hatta üstünde kilo alabilir ama doymadığını düşünüyorsanız emzirme sonrası mama teklif edebilirsiniz şuan 90-120 ml kadar içebilir bebeğiniz ama siz kaç sqqt aralıklarında veriyorsunuz nasıl bir rutin oluşturdunuz bilemediğim için yorum yapamayacağım
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Nisan 2026 16:21
Emzirmediğiniz saatlerde sağım yapmaksınız sütünüz azalmasın bebek içsede içmesede 3-4 saat aralıkla meme de arz talep ilişkisi vardır süt üretimi mama verdiğiniz saatlerde yavaşlar o saatlerde de sağım yapmalısınız
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Nisan 2026 16:22
Kaç ml süt sağdığınızı bilmiyorum bebeğiniz kaç ml içiyor her bebekte değişken bir durum doyumunu siz daha iyi gözlemlersiniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir