46 Günlük Beslenme ve Uyku
73 görüntüleme
P
Pınar S.
3 Nisan 2026 15:55
Bebeğim 46 günlük emzirme sonrası uykuya çok zor geçiyor aradan 2 saat geçiyor en az, sonra uyuyor ve bıraksam 5-6 saat uyuyacak uyandırmalı ve beslemeli miyim ? Uyumadı diye biraz uyumasına izin veriyorum ama açlık 4 saati geçince panik olmaya başlıyorum

Sibel Y.
3 Nisan 2026 16:02
Eğer üç kilo üzeri doğan bir bebekse beslenmeden 5-6 saat yatabilir ama akşam için geçerli gündüz üç dört saat aralıklarla beslenmeli

Sibel Y.
3 Nisan 2026 16:04
Bebek emmese bile sağım yapıp biriktirin sütünüz etkilenmesin
P
Pınar S.
3 Nisan 2026 16:07
Bebek emmese bile sağım yapıp biriktirin sütünüz etkilenmesin

Sibel Y.
3 Nisan 2026 16:10
Sütlerin saatini üstüne yazın sağım yaptıkça o saatlerde emziremezseniz çıkarın verin sıcak suda ılık bir şekilde mama da 3-4 saat arayla emzirmeden sonra talep ettiği ml kadar veririsiniz sakladığınız sütleri ek gıdada bile kullanabilirsiniz

Sibel Y.
3 Nisan 2026 16:11
Özellikle diş çıkarma sürecinde kurtarıcı oluyor
P
Pınar S.
3 Nisan 2026 16:13
Sütlerin saatini üstüne yazın sağım yaptıkça o saatlerde emziremezseniz çıkarın verin sıcak suda ılık bir şekilde mama da 3-4 saat arayla emzirmeden sonra talep ettiği ml kadar veririsiniz sakladığınız sütleri ek gıdada bile kullanabilirsiniz

Sibel Y.
3 Nisan 2026 16:19
Anne sütü yeterliyse mama desteğine gerek yoktur bebek ortalama 500 gram ile bir kilo arasında hatta üstünde kilo alabilir ama doymadığını düşünüyorsanız emzirme sonrası mama teklif edebilirsiniz şuan 90-120 ml kadar içebilir bebeğiniz ama siz kaç sqqt aralıklarında veriyorsunuz nasıl bir rutin oluşturdunuz bilemediğim için yorum yapamayacağım

Sibel Y.
3 Nisan 2026 16:21
Emzirmediğiniz saatlerde sağım yapmaksınız sütünüz azalmasın bebek içsede içmesede 3-4 saat aralıkla meme de arz talep ilişkisi vardır süt üretimi mama verdiğiniz saatlerde yavaşlar o saatlerde de sağım yapmalısınız

Sibel Y.
3 Nisan 2026 16:22
Kaç ml süt sağdığınızı bilmiyorum bebeğiniz kaç ml içiyor her bebekte değişken bir durum doyumunu siz daha iyi gözlemlersiniz
Yükleniyor...