4.500 Doğum Kilosu

174 görüntüleme
G

Gülçin Ö.

2 Temmuz 2025 20:21
4.500doğdu oğlum sezeryan olduk 5.gün influenza oldu 8gün yattık şuan 5.5 aylık ve 8.500 kilo anne sütü alıyor ama uyumuyor aç mı sizce zayıflamış diyorlar mama veya ek gıda vermelimiyim
H

Hatice K.

12 Temmuz 2025 19:50
kilo alımı gayet iyi bence. ortalama 800 gr almış her ay. ek gıda vermeyin mamada. bi dişlerine bakın doktırunuza baktırın yada. bizim kızda o zamanlar uykuları perişandı sütüm mü azaldı diye stres yapardım 6 ay 3 günlükken diş çıkardı. birde 6 ayda zaten uyku gerilemeside oluyor.
R

Rananur D. ..

12 Temmuz 2025 19:53
Diş çıkarma dönemi olabilir. Bizde 3.5 aylıkken başladı uykuya ve memeye direnme. 5 aylıkken iki alt dişi çıktı. Tetagil ve vitadent önerebilirim. Damağını kontrol etmekte fayda var.
R

Rananur D. ..

12 Temmuz 2025 19:56
Bebeklerin boyu uzadığı zamanda kilo vermiş gibi görünebiliyor. Boy kilo takibi yapıyorsanız kilo verip vermediğini anlayabilirsiniz. Bebeğime de aynısını söylediklerinden sizi anlayabiliyorum.
G

Gülçin Ö.

13 Temmuz 2025 03:05
Çok teşekkür ederim 6olmasına 3gün kaldı dişi yok hala ama 2 3 aydır salyasının oranı o kadar fazla ki bu ara kulağını da tutmaya başladı bakalım bizim ki çıkaracak mı ondan mı yapıyor desteğiniz için çok teşekkür ederim kilo ya takıyorum ister istemez ilk bebeğim sanırım hemen etkileniyorum
H

Hatice K.

13 Temmuz 2025 04:56
bizimkide öyle yapardı sürekli kulak çekmeler 3 aylıkken salyaları başlamıştı.kilonuz zaten iyi maşallah🧿 o ağlamalar vs çok kafa karıştırıcı evet. doyduğunu bezinden anlarsınız zaten. umarım diştir en kısa zamanda patlar ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir