4,5 Aylık Yüzüstü Uyuma

173 görüntüleme
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

21 Eylül 2025 08:27
Bebeğim dönmeyi öğrediğinden beri sürekli yüzüstü uyumaya çalışıyor. Her seferinde tekrar düz yatısamda yine dönüyor. Aynı durumu yaşayan varsa nasıl bir çözüm buldunuz?
Kübra Y.

Kübra Y.

21 Eylül 2025 08:28
Ben sürekli uyanıp düzelttim geceleri. Daha sonra zaten kendisi tamamen döndüğü için çeviriyor vücudunu. Bazen de o şekil bıraktım.
M

Melihat Ş. ..

21 Eylül 2025 08:57
Şuantam 4 aylık ve aynı şeyi bende yaşıyorum. Geceleri sürekli yüzüstü dönü uyumak istiyor
S

Serap Ö.

21 Eylül 2025 09:34
Selamlar benim bebişte yüzüstü dönüyor ama uyumaya devam etmiyor feryat figan ağlıyor🥹 çözemiyorum bu süreci yatağında uyumuyor bu sebepten dolayı hep anakucağında uyumak istiyor öneriniz var mı
Kader K.

Kader K.

21 Eylül 2025 09:38
Merhaba benım oğlumda 7 buçuk aylık 4. Aydan itibaren dönüyor ne yaptıysam çözüm bulamadım döndü çevirdim dönmesin diye yastık koydum vs yapacaksa yapıyor büyüyorlar artik bende varım dıyorlar onların kuralları geçmeye başladı artık 😍😍
Ö

Özlem Ş.

21 Eylül 2025 09:41
Benim bebegm de şu an 6 aylık ve 4. Ayından beri yüzüstü uyuyor. Engel olamadm. Bir yerde okumuştm böyle uyumaları güvende hissettme duygusuyla alakalıymış. Yani normal bir gelişim basamağı bence bu durum
L

Leyla E. ..

21 Eylül 2025 10:44
Benim kızımda dönmeyi öğrendiğinde sürekli dönüp ağlayıp uyanıyordu bir hafta sonra kafasını yan çevirip uyumayı öğrendi ondan beri asla sırtüstü uyumuyor dönüp uyuyor ama yüzünü çevirdiği için çok rahat uyuyor ( uyuduğunda 😂)
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

21 Eylül 2025 11:17
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yapılabilecek pek de bir şey yokmuş kontrollü davranıp bebişin keyfi nasıl istiyorsa öyle uyumasına göz yumucaz😄
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir