4.5 Aylık ve Hala Tummy Time Sevmiyor
64 görüntüleme
G
G. Ç.
17 Şubat 2026 09:00
Kızım 4,5 aylık ve tam hiçbir şekilde sevdiremedim her gün deniyorum ve giderek daha kötü hale gelmeye başladı sanki yapmak istemiyor ve kafasının arkasında düzleşme var kafa şeklinin düzelmesi için tummy time yapmamız lazım ama ağlıyor yapmıyor 4,5 aylık oldu hala sevmemesi normal mi sizde durumlar nasıl

Afranur K.
17 Şubat 2026 09:09
Kafasını tutabiliyor mu? Eğer tutuyorsa destekli oturtma denemelerine başlayım isterseniz.
Sevmiyorsa bu sefer krize girer gibime geliyor, bu da daha çok reddetmesine sebep olur.
Uyurken sağa-sola çevirin düzenli, bi de yavaş yavaş oturtursanız kafasının arkası çok maruz kalmamış olur diye düşünüyorum
Sevmiyorsa bu sefer krize girer gibime geliyor, bu da daha çok reddetmesine sebep olur.
Uyurken sağa-sola çevirin düzenli, bi de yavaş yavaş oturtursanız kafasının arkası çok maruz kalmamış olur diye düşünüyorum

Ayça K. A.
Hemşire
17 Şubat 2026 09:13
Her bebek tummy time sevecek diye bir kural yok fakat az az sık sık sevdiği oyuncaklarla beraber yaptırmayı deneyebilirsiniz kucağınıza alıp yüzüstü pozisyonda kafasını yukarı kaldırarak destek olarak yere koymadan bile tummy time yaptırabilirsiniz 💕
G
G. Ç.
17 Şubat 2026 17:14
Her bebek tummy time sevecek diye bir kural yok fakat az az sık sık sevdiği oyuncaklarla beraber yaptırmayı deneyebilirsiniz kucağınıza alıp yüzüstü pozisyonda kafasını yukarı kaldırarak destek olarak yere koymadan bile tummy time yaptırabilirsiniz 💕