4.5 Aylık Uykuya Geçişte Ağlama
98 görüntüleme
A
Asude
13 Temmuz 2025 14:17
3.5 aylıkken başlayan ve şuan 4.5 aylık bebeğimde devam eden her uykuya ağlayarak geçme problemi mevcut. Her zaman kucağımda yatırarak uyuturum. Çok yorulmadan, uykusu geldiği anda uyutmaya çalıştığımda bazen birkaç dakika bazen daha uzun ağlama krizine giriyor. Yardım eder misiniz?
H
Hazal
13 Temmuz 2025 15:31
Aynısı bizde de var ya 4.5 aylık uyku regresyonu dönemini atlattık sanıyordum çünkü birden çok daha rahat uyumaya başlamıştı kucağımda uyutup hemen yatağına koyabiliyordum bir haftadır tekrar aşırı direnç göstermeye birkaç dakika boyunca deli gibi ağlamaya ve kucağımda uyurken ağlayarak uyanmaya başladı diş olduğunu tahmin ediyorum umarım geçici bir şeydir
A
Asude
13 Temmuz 2025 15:37
Sizin böyleydi geçti ve şimdi tekrarladı mı doğru mu anladım :( geçirmek için özel bir şey yaptınız mı peki yoksa öylece kendiliğinden mi azaldı? Umarım tez vakitte geçer..
Ş
Şeyma ..
13 Temmuz 2025 15:45
Bizdede o dönemler öyleydi kucakta vede memede uyumak istiyordu ama şuan 6 aylık vede geçti atak dönemleri her bebek aynı şeyleri tekrarlıyor galiba ..
H
Hazal
13 Temmuz 2025 16:19
Özel bir şey yapmadım birden geçti bir hafta harika uyudu sonra tekrar direnmeye başladı anlamadım ben de 😂
A
Asude
13 Temmuz 2025 17:09
Şeyma Hanım ne kadar sürdü hatırlıyor musunuz acaba? Bizim 1 aydır bu şekilde, valla çocuğu uyutmaya korkar oldum..