4.5 Aylık Uykuda Sürekli Hareket Hali

85 görüntüleme
Ayşegül A.

Ayşegül A.

27 Eylül 2025 09:03
Oğlum akşam uyuduğunda gözü kapalı sürekli hareket ediyor.dalamıyor bir türlü.2 gecedir sürekli böyle yapıyor ve sürekli pış pış yapıyorum.pış pış yapınca hareketi kesiyor.sonra geri devam ediyor.geçen gece sabaha kadar böyleydi.böyle uyuyabildiğini sanmıyorum.uykusunu alamıyordur.niye yapıyor acaba.gaz sancısı desem bu ayda geçmesi lazımdı.oda sıcaklığı da olabilir.mevsim geçisi nasıl giydireceğimi de bilmiyorum.bazen ensesi soğuk bazen çok sıcak.oda ısısı 23,8 -25 arası oluyor pencere kapalı olduğu az sıcak oluyor.sabaha karşı biraz serinliyor.oda ısısını ayarlayamadığım için giydirme olayını bilemiyorum.hava değişiminden mi oluyodur acaba başına gelen var mı?
A

Ayten G.

27 Eylül 2025 09:07
Gün içersinde öğrendikleri yeni becerileri uykularında yapmaya devam edebiliyorlar. Ya da kaslar yorgun olduğunda böyle davranabiliyorlar diye okumuştum.
Ayşegül A.

Ayşegül A.

27 Eylül 2025 09:08
Olabilir ayten hanım teşekkür ederim☺️
Ümran A.

Ümran A.

27 Eylül 2025 09:31
Benim kızım da aynı şekilde hep bir hareketlilik halinde. Ben de aynı şekilde beyin gelişimi olduğu için uyku uyanıklık arasında kalıp hareketli olduklarını okumuştum
Ayşegül A.

Ayşegül A.

27 Eylül 2025 09:39
Ümran hanım nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz😅 uyuyolar mı yani ben emin olamıyorum.nerdeyse her 2-3 dkk da bir böyle çünkü.
Ümran A.

Ümran A.

27 Eylül 2025 09:49
Ben uyuyamıyorum bence onlarda uyuyamıyor 😂 bir sağa bir sola dönüp duruyor oda yetmezmiş gibi ayaklarını kaldırıp vuruyor 🥲
H

Halime S. A. ..

28 Eylül 2025 21:12
Bizde 4.5 olduk nasipseaynıdurumdayız kendi kendini uyandırıyorelleriyle ayak vurma da dahil tabi
Sanırımşumeşhuratak donemi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir