4.5 Aylık Meyve Tadımı

86 görüntüleme
Canısı K.

Canısı K.

11 Ağustos 2025 06:13
4 ay 18 günlük diş çıkarma evresinde meyve süzgecine soğuk meyve koysam tadımını yapabilir mi
M

Melike Ö.

11 Ağustos 2025 06:16
Siz bilirsiniz tabi ki ama meyve ile başlamayın derim ilk çocuğumda aynı hatayı yaptım 7 yaşında hala seçici bi çocuk
Canısı K.

Canısı K.

11 Ağustos 2025 06:22
Bir dişini çıkardı yanındaki damağıda şişmiş onu da patlatmak üzere diş kaşıyıcı tarzı şeyleri ağzına almıyor öğürüyor meyve süzgecini tutuyor en azından soğuk meyve koysam rahatlatır bir yandan diye düşündüm ama yanlış mı yaparım bilemedim aktif emen bir bebek
M

Melike Ö.

11 Ağustos 2025 06:35
Anne sütünü dondurup verebilirsiniz doktor bey onu önermişti
C

Ceyda K.

11 Ağustos 2025 07:06
Anne sütünü dondurup verseniz daha anlamlı olacaktır. Meyve tadımı hem öncellikli şekerli gıdayla başladığı için sonraki tadımlarını etkileyebilir hem aktif emen bir bebeğe erken ek gıdaya başlatmak anne sütünden alması gereken verimi azaltabilir.
Ş

Şerife O. ..

11 Ağustos 2025 07:35
Meyveler sebzelere göre daha tatlı, ilk olarak tatlı şeyleri tadarsa sonrasında sebze yedirmekte zorlanabilirsiniz
Canısı K.

Canısı K.

11 Ağustos 2025 07:38
Amacım şu an ek gıdaya başlamak değildi aslında ama dediklerinizde haklısınız ileriyi çok hesaba katmadım sütümü dondurmak daha iyi olacak
Teşekkür ederim 🙏🏻
Hanife A. .

Hanife A. ..

11 Ağustos 2025 07:39
Ben meyve suzgecine donmuş anne sütü koyuyorum rahatlattı hep. Meyveyi tadimlardan sonra koyarsanız daha iyi olacaktır 🙂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir