4,5 Aylık Hep Yüzüstü Yatması

107 görüntüleme
D

Duygu E.

19 Mayıs 2026 01:48
Bebeğim 4,5 aylık ve dönmeyi öğrendiğinden beri sürekli yüzüstü yatıyor. Sırt üstüne çeviriyorum fakat saniyesinde aynı pozisyona dönüyor. Bir sorun mu bu ne yapılmalı
E

Ece ..

19 Mayıs 2026 02:24
Merhabalar, doktorlar dönmeyi öğrendikten sonra hangi pozisyonda rahatsa bebeğe dokunmamamızı belirtiyorlar bu minvalde bebiş yüzüstü rahat uyursa-benim bebeğimde aynı şekilde yatıyordu- o şekilde bırakın uyusun hiç bir sorun teşkil etmez.
E

Ebru

19 Mayıs 2026 06:42
Bebek rahat ettiği pozisyonu kendi seçiyor Duygu hanımcım. Benim kızım hep düz yatmayı severdi hatta kafa düzleşmesi oluyordu artık geceleri kendi dönüyor yüzüstüne ve inanılmaz güzel uyuyor böyle yatınca ben başta müdahale ediyordum ama baktım kafasını çevirebiliyor kurtarıyor kendini bıraktım. Doktorlar güvenli yatışın sırtüstü olduğunu ancak bebek dönmüşse uyandırmamak için dokunmamak gerektiğini söylüyor genelde
Emsal A.

Emsal A.

Premium Üye
19 Mayıs 2026 08:29
Arkadaşlara katılıyorum kendisi dönüyorsa ellemeyin ilk başta bende tedirgin olmuştum ama şimdi alıştım sadece uyku hijyenine yani beşiğin boş olmasına dikkat edin ve birde sert ve düz bir zemin olmasına boğulmaması için yatağına göçmemesi önemliymiş birde siz her besleme veya başka bir şey için kaldırdığınızda yine sırt üstü yatırın kendisi dönerse müdahale etmeyin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir