4,5 Aylık Gece 5 Te Uyanmaya Başladı Diş mi

101 görüntüleme
R

Rabia G.

4 Nisan 2026 05:51
Osman hocamın bi yazısında görmüştüm bebeğiniz 5 te uyanmaya başladıysa diş olabilir diye . Tam regresyon bitti dedik iki gündür 5te uyanıyor konuşuyor geceleride emmeden salinleşmiyo eskisi gibi değil diş mi acaba
B

Beril T.

4 Nisan 2026 06:35
Tam 4 buçuk aylık bebeğimin sabah beşte uyanışında uyutmaya çalışırken gördüm sorunuzu 🤗 sabah beşte uyanması dişten de olabilir ancak gündüz uyku sürelerini de gözden geçirmek gerekir, ben birkaç gündür akşamüzeri son uyku saati dengesini kuramadım gece uykusundan önceki son uykuyu çok geç yaptırmamak gerekiyor ondan bozulduğunu düşünüyorum. 4-6 ay arası bebekler 4 uykudan 3 uykuya düşecekler onun da sinyalleri olabilir
R

Rabia G.

4 Nisan 2026 09:10

Beril Talay

Tam 4 buçuk aylık bebeğimin sabah beşte uyanışında uyutmaya çalışırken gördüm sorunuzu 🤗 sabah beşte uyanması dişten de olabilir ancak gündüz uyku sürelerini de gözden geçirmek gerekir, ben birkaç gündür akşamüzeri son uyku saati dengesini kuramadım gece uykusundan önceki son uykuyu çok geç yaptırmamak gerekiyor ondan bozulduğunu düşünüyorum. 4-6 ay arası bebekler 4 uykudan 3 uykuya düşecekler onun da sinyalleri olabilir

6dan sonra uyutmuyordum ama gündüz mü fazla uyudu dediğini gibi onu düşünmeye başladım umarım anlayıp doğru bir rota çizebiliriz sisede kolay gelsin🫠

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir