4,5 Aylık Diş Çıkarma

172 görüntüleme
B

Berivan A.

4 Ağustos 2026 09:33
Kızım 4,5 aylık ve geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor bulduğu her şeyi ağzına sokup dişlerini kaşımaya çalışıyor özellikle de benim parmaklarımı ve kendi parmaklarını sürekli kulağına vurup çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor ne yapmalıyım
T

Tuğba G.

4 Ağustos 2026 12:17
Benim kızım da 6. ayına girerken öyleydi 7 aylık olacak hala çıkmadı diş sanırım biraz sürecek 1 aydır hala gece ağlayarak uyanıyor ilk dişler biraz zorlu oluyormuş ve çıkması uzun sürüyormuş umarım kızınızın dişi hemen çıkar kolayca yalnız oomadığınızı bilin 
G

Gülen M. ..

4 Ağustos 2026 12:40
Soğuk şeyler verirseniz damakları için rahatlayacaktır. Genellikle damaklarını parmaklarınızla kaşır gibi dokunmalarınızda damaklarına iyi gelecektir. Umarım faydalı olur.
S

Seren ..

4 Ağustos 2026 15:10
Benimde kızımın [5.ayda](5.ayda) çıktı ilk dişi sulu diş kaşıyıcı almıştım dolapta bekletip veriyordum yada elimi yıkayıp elimle masaj yapıyordum damaklarına birde granül önermişti doktorumuz onu kullanınca daha bi rahatladı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir