4.5 Aylık Bebek Gündüz Uykusu

98 görüntüleme
A

Ayşe S. B. ..

28 Nisan 2026 14:25
Bebeğimin gündüz uykuları çok düzensiz. Bazı günler uyuyor bazı günler uyumuyor. Hala gaz problemi devam ediyor. Bu da uykularını çok etkiliyor. Emerek rahatlıyor sadece bu yüzden uykuya da bu şekilde geçmiş oluyor. Bir düzen kurmaya çalışıyorum kucağımda piş piş yaparak uytmaya çalışıyorum ama bacaklarını çekiyor kalkmaya çalışıyor. Aynı pozisyonda emzirdigimde sancısına rağmen uyuyor. Kısa süre sonra kalkıyor tekrar emziriyorum tekrar yatıyor. Biraz uyusun diye de gazını çıkaramiyorum çünkü uyanır. Ne yapicam bilmiyorum. Biraz daha büyümesini mi bekleyim bir şeylerin değişmesi için diye düşünüyorum çünkü gazı geçmeden çok zor, biraz denedim çok ağlıyor uykuya geçişte emzirmezsem.
Nurhak B.

Nurhak B.

28 Nisan 2026 14:34
Bebeğin gazı için bigaiya yı denediniz mi benim oğluma en iyi o gelmişti. Uyuturkende kucağınız yerine yanınıza alıp öyle emzirmeyi deneyin o uykuya geçince yanından kaçması daha kolay oluyor , kucağımızdan yerine koyduğumuzda uyanıyorlar☺️ yazdıklarım benim deneyimlerim
A

Ayşe S. B. ..

28 Nisan 2026 14:50
Nurhak Başar
Bebeğin gazı için bigaiya yı denediniz mi benim oğluma en iyi o gelmişti. Uyuturkende kucağınız yerine yanınıza alıp öyle emzirmeyi deneyin o uykuya geçince yanından kaçması daha kolay oluyor , kucağımızdan yerine koyduğumuzda uyanıyorlar☺️ yazdıklarım benim deneyimlerim
Yok denemedim onu. Başka damlalar denemiştim fayda vermedi. En son gittiğim doktor, damladan fayda görmen için duzenli olarak 1 2 ay kullanman lazım dedi. 1 2 aya da geçer zaten gazı dedi. O yüzden almadım. Siz hemen faydasını görmüş muydunuz
Nurhak B.

Nurhak B.

28 Nisan 2026 15:12
Ayşe Sare Bozoğlan
Yok denemedim onu. Başka damlalar denemiştim fayda vermedi. En son gittiğim doktor, damladan fayda görmen için duzenli olarak 1 2 ay kullanman lazım dedi. 1 2 aya da geçer zaten gazı dedi. O yüzden almadım. Siz hemen faydasını görmüş muydunuz
Bende hemen etkili olmuştu bi sürü damla denemiştim o zamana kadar inşallah sizede faydası olur
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir