4,5 Aylık 9,2 Kg

121 görüntüleme
C

Cansu E.

19 Şubat 2026 13:06
Merhaba bebişim sadece anne sütü içiyor doğum kilosu 3680 gr bilerek yaptığım bir şey yok istedikçe emiyor çok mu ilerde
A

Ayla A.

19 Şubat 2026 13:14
Galiba fazla ben sadece ilerleyen dönemlerde nasıl taşıyacaksınız beliniz kollarınız çok ağrır diye düşündüm yoksa anne sütü zararlı değildir ve emekleyip yürümeye başlayınca kilo verir gibime geliyor
Afranur K.

Afranur K.

19 Şubat 2026 13:31
Sadece anne sütü alıyorsa sıkıntı yok Cansu hanım, eğer mama gibi bi ekiniz olsaydı düzenlemeye gidilirdi.

Ayrıca son yüksel kilo alma döneminde artık hareketlilikleri arttığı için ya sabit kalır ya da daha az oranda alır.

doğum kilosu da yüksek zaten, içiniz rahat olsun siz rahat rahat emzirin
C

Cansu E.

19 Şubat 2026 23:15

Afranur Keskin

Sadece anne sütü alıyorsa sıkıntı yok Cansu hanım, eğer mama gibi bi ekiniz olsaydı düzenlemeye gidilirdi.

Ayrıca son yüksel kilo alma döneminde artık hareketlilikleri arttığı için ya sabit kalır ya da daha az oranda alır.

doğum kilosu da yüksek zaten, içiniz rahat olsun siz rahat rahat emzirin

Birilerinden bunları duymam lazımdı çok teşekkür ederim içime su serpildi günlerdir aklımı çeliyor ❤️🙏🏻
C

Cansu E.

19 Şubat 2026 23:16

Ayla Akça

Galiba fazla ben sadece ilerleyen dönemlerde nasıl taşıyacaksınız beliniz kollarınız çok ağrır diye düşündüm yoksa anne sütü zararlı değildir ve emekleyip yürümeye başlayınca kilo verir gibime geliyor

İnşallah şimdiden kollarım pert ☺️🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir