43* Günlük Bebek Kakası Sıvı Normal mi

145 görüntüleme
B

Bahar B.

18 Ağustos 2026 09:29
Bebeğim pütürlü kaka yapardı son dört beş gündur sıvı ishal gibi sarı kaka yapıyor sadece anne sütü alıyor normalmi
M

MT

18 Ağustos 2026 10:17
Evet normal
D

Dilan K.

Premium Üye
18 Ağustos 2026 11:04
Takipte oldugunuz doktorunuza fotografını atın bende o dönemde acaba ishalmi diye çok takılıyordum
B

Buse N. Y.

Premium Üye
18 Ağustos 2026 11:22
Normal, degisiyor. Yaptigi kaka sayısına göre ishal mi degil mi diye belirliyorlar. Yediginiz her sey farklılaştırıyo. Belki oncesinde yediklerinizi sindiremiyordu pütürlü oldu artık sindiriyordur vs ya da tamamen yediginiz seylerle ilgilidir. Kaka Sayısı cok arttıysa ishal olabilir ama onun haricinde normal yani
B

Bahar B.

18 Ağustos 2026 11:44
Dilan Kaplan
Takipte oldugunuz doktorunuza fotografını atın bende o dönemde acaba ishalmi diye çok takılıyordum
Devlete gidiyoruz genelde soracağım bir doktor yok maalesef hastaneye görmediğim sürece
B

Bahar B.

Buse Nur Yıldırım
Normal, degisiyor. Yaptigi kaka sayısına göre ishal mi degil mi diye belirliyorlar. Yediginiz her sey farklılaştırıyo. Belki oncesinde yediklerinizi sindiremiyordu pütürlü oldu artık sindiriyordur vs ya da tamamen yediginiz seylerle ilgilidir. Kaka Sayısı cok arttıysa ishal olabilir ama onun haricinde normal yani
Kaka sayisi aynı sanırım saymadım ama artış yok bence
B

Bahar B.

Meliha Taşdemir
Evet normal
Teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir