41 Derece Ateş

148 görüntüleme
Ş

Şeyma C. ..

18 Ağustos 2025 08:52
Kızım 1 yaşında dün gece ateşlendi 41 dereceyle acile götürdük. Orda serum vs. Takıldı. Kanında ciddi enfeksiyon çıkmadı fakat salgın olabileceği söylendi. Antibiyotik başlandı ama kızıma içiremiyorum sürekli tükürüyor istemiyor. Var mı bi çözümü olan
S

Sümeyye Y. ..

18 Ağustos 2025 09:03
Bende aynı şeyi yaşadık hatta tekrarladı ve yatış dahi aldık sorduğun sorunun çözümü galiba yediği birseye katıp vermek olmalı çünkü bana öyle söylenildi bende o şekilde ilerlettim süreci
Y

Yasemin K.

18 Ağustos 2025 09:03
Antibiyotik gerçekten gerekli mi diye teyit amaçlı başka bir çocuk doktoruna daha götürmenizi tavsiye ederim öncelikle. Viral bir salgın olabilir
M

Merve A. ..

18 Ağustos 2025 09:12
Şırıngayla ver hemen yutar zaten ben öyle yaptım zorlanmadim
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Ağustos 2025 09:28
Antibiyotikler kıvamları dolayısı ile zor yutulan ya da tükürülen sıvılar bebek ve çocuklar için. Yemek arasında enjektör yardımı ile verirseniz tükürmeyecektir. Çok tok olduklarında da kusuyorlar dikkat etmek lazım.
Ş

Şeyma C. ..

18 Ağustos 2025 11:10
Şırınga ile de denedim malesef başarılı olmadı. Sormak istediğim evet bi yiyecekle yada içecekle karıştırabilir miyim
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Ağustos 2025 11:11
Soğuk y da sıcak içecekle karıştırılmaz. Tek başına vermelisiniz enjektöre çektipiniz miktarı az az ağzına sıkın ve ağzını kapalı tutması için çenesinin altından hafif baskı uygulayın yutkununca kalan kısmı sıkarsınız. Hastanelerde öyle içiriyoruz
N

Nazlı E. ..

18 Ağustos 2025 11:14
Bi ara bizde yaşadık günde 10 kere kusuyordu perişan oldu ateş yüksek sudan çıkarmadım enfeksiyon var dedi doktor 12 aylıktık ilaç tavsiye etmedi özellikle antibiyotik zamanla geçer dedi herkezde farklı tedavi öneriyor 🤷🏻‍♂️
Ş

Şeyma C. ..

18 Ağustos 2025 20:08
Çok teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir