40 Günlük Bebekte Hırıltı

62 görüntüleme
T

Tuğba G.

5 Ocak 2026 02:16
Bebeğim 40 günlük ve özellikle emzirirken hırıltılsı oluyor temizliyorum ama yinede temeli geçmiyor bezen sinirleniyor uyuyamiyor bile serum fizyolojik çekip birden yıkasam bişey olur mu ?
Hatice C. .

Hatice C. ..

5 Ocak 2026 03:07
Mutlaka doktora gitmelisiniz durumuna göre yatış bile verilebilir bekletmeyin çok geçmiş olsun
A

Aleyna T.

5 Ocak 2026 03:16
Sütünüz hızlı akıyor olabilir mi acaba , sadece emerken ve emme sonrası kusma veya gaz çıkarmada hırıltı oluyordu bizimde
Uyurken sessiz nefesti doktorumuz böylece muayene etti ve sütün hızlı akıyor olabileceğini
genzinde kalabileceğini söyledi
Siz yinede bir muayene olun tabi
T

Tuğba G.

5 Ocak 2026 03:19
Emzirdikten sonrada devam ediyor uyurkende normal mi yani?
A

Aleyna T.

5 Ocak 2026 03:25
Evet emziriyorum belki 30 dk boyunca gaz çıkarıyor ya da küçük küçük sütün fazlasını çıkarıyor ( çok emen biri .d) bu süre boyunca o hırıltı hep var ama uykuya geçince pürüzsüz
T

Tuğba G.

5 Ocak 2026 03:29
Çok teşekkür ederim 💖 bizde devam ediyor yarım saat bı saat gün içinde geçiyor gece tekrar odaya nemlendirici de aldım fayda etmedi gibi 🥹
A

Aleyna T.

5 Ocak 2026 03:35
Başka belirtisi var mı bebeğinizin acaba
T

Tuğba G.

5 Ocak 2026 03:44
Yok emmesi,uykusu,kakası herşey iyi normal sadece tıkanıklık gibi hırıltı gidip geliyor uzun sürüyor bazen

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir