40 Günlük Bebeğim Pişik
62 görüntüleme
E
Eda A.
15 Aralık 2025 18:54
Bebeğim iki haftadır geçmeyen pişik göz göz delikler açıldı başka bir problem olabilir mi

Fatma A. U.
15 Aralık 2025 18:58
Kantaron yağı kullanın işe yarıyor inşallah biran önce düzelir birde bez değiştirdiniz mi belki ondan olmuştur
E
Eda A.
15 Aralık 2025 19:00
Evet değiştirdim sudocrem hametan fito sürüyorum ama bi türlü geçmedi pamukla ılık suyla siliyorum çinkolu krem bile kullandım saf zeytinyağı sürdüm ama geçmiyor anlamadım

Fatma A. U.
15 Aralık 2025 19:09
Bez değiştirdiğiniz için olmuş olabilir iki hafta önce hangi bezi kullanıyorsanız ona geri geçin deneyin bence birde zeytin yağının asidi yüksekse oda iyiliştirmiyor bebeğinize süreceğiniz zeytin yağını biraz cezvede ılıtıp asidini alıp öyle sürün nacizane tavsiyem
E
Emine T.
15 Aralık 2025 19:15
Alerjide bebeklerde geçmeyen pişik yapıyo. Benim bebeğimde alerji vardı ilk 6-7 ay süt ve süt ürünleri yumurta çerez yememiştim emzirdiğim için
E
Eda A.
15 Aralık 2025 19:18
Artık geçmeyince bende alerjik bişey olabilir mi diye düşündüm
H
Hilal A.
15 Aralık 2025 20:08
Evet benim bebeğimde de aynısı vardıve süt alerjisiymiş meğersem, süt ürünlerini yemeyi kestim ve 1-2 hafta içerisinde kendiliğinden düzeldi, bende ne var ne yok kullandım sudokrem, bepanthol, mustela kantoron yağı ama asla geçmedi sonra doktoruna sordum oda evet süt alerjisi olabilir dedi ve yemeyi kestim sonra düzeldi çok şükür, geçmiş olsun 🌸
E
Eda A.
15 Aralık 2025 23:16
Çok teşekkür ederim bende bırakayım mecbur ikinci bebeğim ilkte hiç böyle şeyler yaşamadım o yüzden ne yapacağımı da bilemedim