40 Çıkması

73 görüntüleme
P

Pınar B.

31 Aralık 2025 23:29
Merhaba arkadaşlar kızımın bu gün kırkı çıktı zor bir süreçti hem manen hem fiziken yoran yıpratan bir 40 gün herkes bi kırkı çıksın düzelir geçer dedi dedi bu güne geldim ama düzeleceğine dair inancım kalmadı sabah 4/5 gibi zor uykuya daldırıyorum artık gündüz 15 dk aralıklara uyuyor hemen uyanıyor 40 çıkınca rahatlayan oldu mu gerçekten ?
G

Gökçin N.

1 Ocak 2026 05:59
Yok yok 40 ile bitmiyor malesef. O zamanlar kızım gündüz asla uyumuyordu. Gece de 11 de yatar 4-5 gibi uyanırdı. Perişan olmuştum.2. Ayın sonuna doğru gündüz uykuları düzelmeye başladı. 4.ay uyku gerilemesine (bizde 3.ayın sonuna doğru başladı) kadar iyiydi. 4.ay zor geçiyor. 6.ay biraz biraz daha iyi. Daha yolumuz uzun güzel anne.
Ebru K. .

Ebru K. ..

1 Ocak 2026 06:41
İnan bana şu an zor gelse de hepsi geçiyor, gerçekten geçiyor... 🌸 Birileri bana o zamanlar 'Az daha sabret, bak geçecek' deseydi keşke... Evet, uyku düzeni ara ara yine problem olabilir ama sen artık çok daha tecrübeli, bebeğin ise çok daha sakin olacak. 🕊️ Birbirinizi artık çok daha iyi anlayacaksınız. 🤱✨ Eğer sana yardım edecek birileri varsa, 10 dakika bile olsa dinlenmeyi ihmal etme. Her şey yoluna girecek güzel anne, sakın sıkma canını... Sen harika bir annesin! 🥹🎀💐✨"(Şuan kızım 6 ay 8 günlük)Zaman çok hızlı geçiyor şu an duş bile alamazken ev danık yemek derdi var depresyona giriyorsunuz yapmayın bunu keninize 🫂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir