4. Sezeryan

132 görüntüleme
F

Filiz Y.

18 Eylül 2025 10:48
Arkadaşlar 20 aylık bebeğim var ve 4.ye sürpriz bir şekilde 6 haftalık hamile olduğumu ögrendim çok kaygılıyım kendim adına özellikle doğumda beni neler bekliyor yaşayan yada şahit olan varsa yazabilir mi lütfen yaşım 40 🥲
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Eylül 2025 10:53
Öncelikle hayırlı olsun 🙏🏼 süreciniz sağlıklı ilerlesin ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kaygılanmayın kendinizi ve bebeğinizi rahat hissettirecek ortamlarda bulunmaya özen gösterin. Birilerinin iyi ya da kötü tecrübesi sizi yönlendirmesin her bebek ve her gebe kendine özeldir. Sürecin keyfini çıkartmaya bakın gebelik çok özel bir durum ♥️♥️♥️
F

Filiz Y.

18 Eylül 2025 10:56
Nazik cvbınız için çok teşekkür ederim.. gittiğim dr senin karnının içi de yapışıktır şimdi çok olumlu konuşamayacağım ameliyatına genel cerrah ve üroloji dr ili birlikte girmem gerekecek rahmini de komple alabiliriz falan gibi şeyler söyledi gerçekten çok üzüldüm
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Eylül 2025 14:03
Yapışıktır şimdi çok farazi bir söylem. Böyle konuşan bir kadın doğum uzmanı ile devam etmeniz sizi yıpratır hekiminizi değiştirip sizi germek yerine rahatlatmak üzerine çalışan bir hekimle devam edin lütfen 💕
Ayşe K. O.

Ayşe K. O.

23 Eylül 2025 23:55
Filiz hanım daha yolun başında böyle şeyler duymanıza üzüldüm. Ayçe hanımında dediği gibi farklı bir hekim ile görüşmenizde fayda olacaktır. Bı süreçte olumsuz düşünüp kendinizi yıpratmayın. Sağlıklı günler diliyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir