4 Gündür Her Bezi Açtığımda Kaka Var

214 görüntüleme
N

Nur

25 Mayıs 2026 23:47
Bebeğim 5 ay 5 günlük anne sütü ve mamayla besleniyor maması ve dozu aynı doğduğundan beri aynı mamayı kullanıyoruz 4 gündür her bezi açtığımda hep kakasını yapıyor(günde 7/8 kere)poposu artık asitten kıpkırmızı ne yapmam gerekiyor
E

Esmanur E.

Premium Üye
26 Mayıs 2026 00:23
yediğiniz bir şey dokunuyor olabilir mi ben tereyağ bal kahvaltoda yiyordum o dokunuyormuş
H

Hilal Ö.

26 Mayıs 2026 00:35
İshal olduğunu düşünüyorsanız bir doktorla görüşün sıvı alımına da dikkat edin
N

Nur

26 Mayıs 2026 01:12
Esmanur Erden
yediğiniz bir şey dokunuyor olabilir mi ben tereyağ bal kahvaltoda yiyordum o dokunuyormuş
ekstra bir menü değişikliğim olmadı internette de diş çıkarma döneminde olabilir diyor hiç başıma gelmediği için ürküttü açıkçası
N

Nur

26 Mayıs 2026 01:14
Hilal Öz
İshal olduğunu düşünüyorsanız bir doktorla görüşün sıvı alımına da dikkat edin
İshal gibi sıvı değil dışkısı hafif pütürlü bayram tatili olduğu için doktora da götüremedim kafama çok takıldı🙏
C

Ceren G.

26 Mayıs 2026 02:32
Benimde kızım aynı 4,5 aylık 3 haftadır her bezini açmamda büyüğünü yapıyor ve sabahları idrrı çok keskin kokuyor normal mi acaba
N

Nur

26 Mayıs 2026 23:58
Ceren Güzelaydın
Benimde kızım aynı 4,5 aylık 3 haftadır her bezini açmamda büyüğünü yapıyor ve sabahları idrrı çok keskin kokuyor normal mi acaba
Acildeki doktora gösterdim günde 6/7 kere büyük tuvaletini yapması normal endişelenme dedi,genel olarakta diş çıkarma dönemine bağlı diyorlar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir